Bliv frivillig i GirlTalk

Bliv frivillig i GirlTalk

Vi er 300 frivillige i GirlTalk, der alle hjælper piger og unge kvinder. Vil du være med?

Bliv en del af GirlTalk. Bliv frivillig i dag.

GirlTalk hjælper piger og unge kvinder sammen med 300 seje frivillige. Du kan blive frivillig chat- og sms-rådgiver i Aalborg og København eller være med til at lede grupper for piger i udskolingen eller på ungdomsuddannelser.

De fleste af vores frivillige er unge kvinder og vi lægger stor vægt på at give vores frivillige et fællesskab i form af blandt andet sociale arrangementer og hygge. Som frivillig i GirlTalk bruger du i gennemsnit 4 til 8 timer om måneden på dit frivillige arbejde på tidspunkter, der oftest ligger uden for almindelig arbejds- og studietider.

Send os en ansøgning i dag, og så kan vi sammen finde ud af, hvilken frivilligrolle, som passer dig. 

GirlTalk ville ikke være her uden frivillige

Som frivillig i GirlTalk er du sammen med 300 andre frivillige med til at gøre GirlTalks arbejde muligt. Vi har frivillige engageret i alle dele af vores arbejde: Fra rådgivning og gruppeforløb til bestyrelse, advisoryboard og ambassadører.

De fleste af vores frivillige er frivillige i vores indsatser for unge, og alle frivillige i ungeindsatserne er kvinder i alderen 20-35. 

Vores frivillige i indsatserne er typisk studerende fra mange forskellige uddannelser, og vi lægger stor vægt på at give vores frivillige fællesskab i form af blandt andet sociale arrangementer og hygge, ligesom vi sørger for, at du er grundigt klædt på til din rolle som frivillig.

Læs flere

Stadig i tvivl?

Så kan du altid sende os en mail på info@girltalk.dk , så kan vi finde et tidspunkt, hvor vi kan kontakte dig, så du kan høre nærmere om at være frivillig i GirlTalk.