Bliv frivillig på videoteamet

Er du knivskarp til at udtænke, producere og eksekvere videomateriale? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med videoproduktion til piger og unge kvinder og samtidig støtte op om en meningsfuld sag? Så læs lige videre.

 

GirlTalk er en non-profit organisation, som arbejder for at forbedre piger og unge kvinders trivsel. Det gør vi gennem en række rådgivnings- og undervisningsaktiviteter, SoMe-kanaler, podcast og kampagner. For at vores budskab når ud til så mange piger som muligt, skal vi være der, hvor pigerne er. Derfor har vi udover Insta og TikTok vores egen YouTubekanal med navnet “Girl Talk”.

Vi skal sammensætte et helt nyt videoteam, som har en masse idéer og har lyst til at skabe meningsfuldt indhold til vores målgruppe. Arbejdet er frivilligt og er cirka 7-10 timer om måneden. Formater og koncepter skal du være med til at forme sammen med resten af teamet. Så der er rig mulighed for, at du kan få dine idéer udfoldet sammen med os.

 

Vi forestiller os, at:

  • Du er mellem 18-30 år

  • Du læser en relevant uddannelse inden for medie- og videoproduktion og gerne vil have noget praktisk erfaring i dit felt - alternativt er du smadderdygtig og selvkørende fra naturens side og vil udnytte dit talent.

  • Du er selvtænkende, pligtopfyldende og indlevende i både målgruppen (piger mellem 12-24 år) og videodeltagernes behov. 

Skriv til mathilde@girltalk.dk, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.