Nyheder

GirlTalk

Nyheder

Den A.P. Møllerske Støttefond giver vigtig bevilling til forebyggelse af mistrivsel blandt piger og unge kvinder 

Mange flere piger og unge kvinder, der er i risiko for mistrivsel, får nu mulighed for at få hjælp.

Pressemeddelelse

Med en bevilling fra Den A.P. Møllerske Støttefond over fire år kan GirlTalk udbrede frivilligbaserede indsatser, der forebygger mistrivsel og styrker fællesskaber.  

”Vi står i en situation, hvor behovet for virkningsfulde indsatser er særligt presserende, hvis vi skal knække mistrivselskurven. Med donationen fra Den A.P. Møllerske Støttefond kan vi brede vores arbejde ud til endnu flere piger og unge kvinder, der har brug for hjælp og støtte”, siger Anna Bjerre, direktør i GirlTalk. 

Op mod halvdelen af unge oplever i dag en grad af mistrivsel, og piger og unge kvinder er den gruppe, der er hårdest ramt. Særligt viser undersøgelser, at unge oplever, at det er svært at passe ind i fællesskaberne, og at risikoen for at falde udenfor er stor, hvilket øger risikoen for alvorlig mistrivsel. 

Med bevillingen kan GirlTalk sikre, at mange flere piger og unge kvinder får adgang til og gavn af GirlTalks indsatser og bliver en del af de fællesskaber, GirlTalk tilbyder igennem blandt andet lokale indsatser som gruppeforløb og foredragsaktiviteter.  

Konkret bidrager bevillingen til kvalitetssikring og kapacitetsopbygning af GirlTalks arbejde, herunder en lokalafdeling i Odense.  

Med støtten fra Den A.P. Møllerske Støttefond kan GirlTalk opbygge det nødvendige organisatoriske fundament, så GirlTalk i endnu højere grad kan udbrede og udvikle frivillige indsatser, der støtter op om løsninger i forhold til pigers og unge kvinders trivsel og livsvilkår. 

”Vi er stolte over den tillid og tro på GirlTalks indsatser, som fonden udviser, og vi glæder os over, at vi med bevillingen kan udbygge vores kapacitet til gavn for endnu flere piger og unge kvinder”, slutter Anna Bjerre. 

For yderligere information kontakt direktør, Anna Bjerre, på 22 52 52 58 // anna@girltalk.dk

Læs mere om vores arbejde her.

 

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
32 Resultater