GirlTalk søger en økonomi & administrationskonsulent

Har du flair for økonomi, regnskab og budgetter, og trives du med at skabe orden og have ansvar for administrative processer? Så er jobbet som GirlTalks økonomi & administrationskonsulent noget for dig.

GirlTalk søger en økonomi- og administrationskonsulent, der vil trives med at tage ansvar for den daglige drift i administrationen i et tæt samarbejde med GirlTalks administrative koordinator og GirlTalks ledelse.

Vi tilbyder et udfordrende, alsidigt og spændende job med gode muligheder for at sætte sit eget præg. GirlTalk.dk er en organisation i hastig udvikling, hvor vi har fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til at lære og udvikle sig, selvom dagligdagen kan være travl.  

Dine hovedopgaver
I tæt samarbejde med GirlTalks souschef og administrative koordinator vil du få ansvaret for at sikre GirlTalks administrative og økonomiske processer i dagligdagen, herunder:

  • Udvikling af økonomiske procedurer for bogføring, regnskab, regnskabsafrapportering og budgetopfølgning
  • Det daglige ansvar for opfølgning og opdatering af budgetter, understøttelse af budgetudarbejdelse til projekter og indsatser samt ansvar for at udvikle budgetanalyser til ledelse og bestyrelse
  • Det daglige ansvar for bogføringsprocedurer, moms- & regnskabsaflæggelse og bevillingsadministration i tæt samarbejde med administrativ koordinator, ekstern bogholder og revisor.
  • Personale- og lønadministration, herunder juridiske forhold samt GDPR
  • Øvrige administrative opgaver i samarbejde med administrativ koordinator og souschef

 

Din profil
Du har erfaring fra en lignende stilling; gerne i en NGO. Du har helt sikkert talent for at skabe overblik og sikre struktur i arbejdet. Du er uddannet indenfor det økonomiske og administrative felt. For at lykkes i denne stilling, er det afgørende, at du er initiativrig, analytisk stærk, resultatorienteret samt serviceminded.

 

Om GirlTalk
GirlTalk er en non-profit organisation, som arbejder for at bedre pigers og unge kvinders vilkår i Danmark. Dette gør vi gennem en række rådgivnings- og undervisningsaktiviteter, kampagner og public relations-aktiviteter. GirlTalk.dk har et hovedkontor i København med ca. 20 ansatte, og to lokalafdelinger i hhv. Aalborg og Odense med i alt 6 ansatte. Den store ressource er de mange frivillige, som lægger mange timer i arbejdet. Der er omkring 300 frivillige tilknyttet GirlTalk på forskellig vis. Arbejdspladsen i denne stilling er beliggende i København.

Læs flere