GirlTalk søger en økonomi & administrationskonsulent

 Har du flair for økonomi, regnskab og budgetter, og trives du med at skabe orden i kaos og have ansvar for administrative processer? Så er jobbet som GirlTalks økonomi & administrationskonsulent noget for dig.

GirlTalk har igennem fondsbevilling fået mulighed for at udvide i den administrative stab. Vi søger derfor en økonomi og administrationskonsulent, der kan løfte opgaven med at sikre processerne omkring økonomi og administration.

Vi søger en konsulent, som trives med at tage selvstændigt ansvar for den daglige drift, og som samtidig vil trives i et tæt samarbejde med GirlTalks administrative koordinator og GirlTalks ledelse.

Vi tilbyder et udfordrende, alsidigt og spændende job med gode muligheder for at sætte sit eget præg. GirlTalk er en organisation i hastig udvikling, hvor vi har fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til at lære og udvikle sig, selvom dagligdagen kan være travl.  

Dine hovedopgaver
I tæt samarbejde med GirlTalks souschef og administrative koordinator vil du få ansvaret for at sikre GirlTalks administrative og økonomiske processer i dagligdagen, herunder:

  • Budgetter: Opfølgning og opdatering af budgetter, budgetudarbejdelse til projekter og indsatser samt budgetanalyser til ledelse og bestyrelse
  • Regnskabsaflæggelse og bevillingsadministration i tæt samarbejde med administrativ koordinator, ekstern bogholder og revisor
  • Personaleadministration, herunder lønadministration, IT-udstyr, on- og offboarding mv.
  • Jura: Sikre de juridiske rammer, herunder GDPR, kontrakter, personalejura mv.
  • IT-administration i tæt samarbejde med tilknyttede IT-konsulenter
  • Daglig ledelse af bogholderi, økonomiadministration og øvrige administrative opgaver, som GirlTalks administrative koordinator i det daglige er udførende på
  • Øvrige administrative opgaver ad hoc.

Din profil
Du har erfaring fra en lignende stilling; gerne i en NGO. Du har helt sikkert talent for at skabe overblik og sikre struktur i arbejdet. Du er uddannet indenfor det økonomiske og administrative felt. For at lykkes i denne stilling, er det afgørende, at du er initiativrig, analytisk stærk, resultatorienteret samt serviceminded. Du er helt sikkert stærk til at opbygge og vedligeholde relationer; både til eksterne samarbejdspartnere, til kollegaer og til frivillige.

Om GirlTalk
GirlTalk er en non-profit organisation, som arbejder for at bedre pigers og unge kvinders vilkår i Danmark. Dette gør vi gennem en række rådgivnings- og undervisningsaktiviteter, kampagner og public relations-aktiviteter. GirlTalk har et hovedkontor i København med 17 ansatte, og en lokalafdeling i Aalborg med 3 ansatte. Den store ressource er de mange frivillige, som lægger mange timer i arbejdet. Der er omkring 300 frivillige tilknyttet GirlTalk på forskellig vis. Arbejdspladsen i denne stilling er beliggende i København.

Læs flere