PSYKOLOG & RÅDGIVNINGSKOORDINATOR TIL AFDELING I AALBORG

Brænder du for at forbedre unges trivsel igennem forebyggende arbejde og tidlige indsatser?

Trives du med at organisere og koordinere frivilligdrevne indsatser? Har du lyst til at anvende din psykologfaglighed til udvikling af GirlTalks arbejde samt supervisere og uddanne frivillige i GirlTalk? Så er stillingen som psykolog og rådgivningskoordinator måske noget for dig.

 

Som psykolog og rådgivningskoordinator hos GirlTalk i Aalborg vil du have ansvaret for GirlTalks afdeling af ungerådgivningen i Aalborg, i tæt samarbejde med rådgivningsteamet i Odense og København. Vi vægter rammerne og trivslen blandt vores frivillige højt og du vil have ansvaret for at sikre et stærkt frivilligmiljø i Aalborg afdelingen.

Du vil få ansvaret for GirlTalks supervision og uddannelse i Ungerådgivningen i Aalborg samt fungere som supervisor på tværs af GirlTalks øvrige indsatser i Aalborg og omegn.

Du vil endvidere få ansvaret for at koordinere og supervisere i GirlTalks terapitilbud i Aalborg, hvor vi har psykologistuderende tilknyttet. Derudover vil du selv kunne have enkelte terapiforløb med unge i målgruppen. Terapitilbuddet varetages i samarbejde med GirlTalks psykolog i København.

Som ansat i afdelingen i Aalborg vil du i samarbejde med det øvrige team i Aalborg have ansvaret for afdelingens drift og udvikling i dagligdagen, samt understøtte GirlTalks forandringsvision lokalt.

Endelig rummer stillingen muligheden for at blive tilknyttet udviklingsprojekter i GirlTalk i samarbejde med kollegaer på tværs af indsatser og lokationer.

 

Vi tilbyder et udfordrende, alsidigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. GirlTalk er en frivillig non-profit organisation, som er i vækst, og vi brænder for at forbedre trivslen hos piger i Danmark. For at sikre balancen i de mange arbejdsopgaver vægter vi, at der er stor fleksibilitet og selvstændighed i arbejdet, og vi prioriterer at have det godt og sjovt sammen på kontoret. Der er plads til at begå fejl og at lære og udvikle sig, og vi understøtter hinanden i at lykkes med vores arbejdsopgaver.

Psykologfagligt står GirlTalk på et eksistentielt grundlag, og metodisk arbejder vi med redskaber fra de eksistentielle, narrative, (meta)kognitive og psykodynamiske tilgange.

 

Dine hovedopgaver

  • Ansvar for ungerådgivningen i Aalborg
  • Daglig koordinering af frivillige rådgivere og holdledere i rådgivningen samt koordinering af vagtplan.
  • Rekruttering samt on- og offboarding af frivillige rådgivere til ungerådgivningen
  • Sikre den faglige kvalitet; herunder supervision, sparring, undervisning af frivillige i tæt samarbejde med GirlTalks øvrige ansatte
  • Varetage vagttelefonen til rådgivningen i et skiftehold (rådighedsvagt en gang om ugen + hver 6.weekend)
  • Supervision i ungerådgivningen, samt både gruppe- og individuel supervision i gruppeforløbene
  • Terapiforløb med målgruppen; ansvar for etablering og afholdelse af terapiforløb for unge piger i, samt sikre en struktureret drift af indsatsen. Herunder rekruttering af psykologistuderende, uddannelse og supervision.
  • Afholdelse af foredrag for forældre og fagfolk
  • Samarbejde med afdelingen i Aalborg samt det øvrige sekretariat om opgaver relateret til GirlTalks formål og virke

 

Du vil blive en del af rådgivningsteamet som er fordelt på alle GirlTalks lokationer i Danmark, og i det daglige vil du referere til GirlTalks teamleder for Rådgivningerne i København, samt teamleder for lokalafdelinger i Aalborg. Det psykolog faglige arbejde vil ske i tæt samarbejde med GirlTalks andre psykologer, samt GirlTalks souschef, som har det overordnede psykologfaglige ansvar for indsatserne i GirlTalk.

Varetagelse af vagttelefon, undervisning og møder med frivillige foregår primært i eftermiddags- og aftentimer og i weekend. Desuden skal du være indstillet på at der vil være nogle arbejdsdage i København/Odense om året, og at der på sigt kan forekomme arbejdsdage i potentielt nye lokalafdelinger i GirlTalk.

 

Din profil
Du er uddannet psykolog og har indsigt i unge piger og deres trivsel. Du har gerne erfaring med frivillige og arbejdet i en NGO og forstår vigtigheden af frivilligpleje. Du er god til skriftlig og mundtlig formidling.

Du er godt funderet psykologfagligt, og du er i stand til at anvende din viden i relationen til pigerne, de frivillige og de ansatte i GirlTalk, samt i relationen til forældre og fagfolk. Du har terapeutisk erfaring, erfaring med at undervise og er en stærk supervisor.

Du kan lide at samarbejde med andre og udvikle indsatser i et tæt fællesskab, hvor der er højt til loftet og stor selvstændighed.

Det er ikke et krav, at du er autoriseret, men det vil være en fordel.

Læs flere