Psykolog til tidlige og forebyggende, frivilligbaserede indsatser

Brænder du for at forbedre unges trivsel igennem forebyggende arbejde og tidlige indsatser?

Har du lyst til at arbejde med uddannelses- og konceptudvikling i frivilligbaserede indsatser, hvor supervision og ledelse af frivillige står centralt? Kan du holde foredrag og rådgive forældre til målgruppen? Så er stillingen som psykolog hos GirlTalk måske noget for dig.

 

Som psykolog hos GirlTalk vil du stå for koncept- og uddannelsesudvikling af indsatser i GirlTalk i tæt samarbejde med ansatte i projekterne, og du vil stå for afholdelse af uddannelse og supervision i indsatser. Supervisionsopgaven vil fylde en del i stilllingen. Derudover vil du have terapiforløb med unge i målgruppen, supervisere psykologistuderende og have rådgivningsforløb med forældre og fagfolk. Du vil også afholde foredrag til forældre og fagfolk. Du vil have tæt kontakt med frivillige tilknyttet til indsatserne, hvor der derfor også er koordineringsopgaver i stillingen. Du vil, når det er relevant, blive brugt som psykologfaglig ekspert på vore egne kanaler, fx i podcast, artikler og i videoindslag.

Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med GirlTalks souschef, som har det overordnede psykologfaglige ansvar for indsatserne i GirlTalk.

GirlTalk har en lokalafdeling i Aalborg og frivillige tilknyttet på flere lokationer i Danmark. Der skal derfor forventes rejseaktivitet i stillingen samt aftenarbejde i forbindelse med uddannelse for frivillige og afholdelse af foredrag.

 

Vi tilbyder et udfordrende, alsidigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. GirlTalk.dk er en mindre organisation, som er i vækst, og vi brænder for at forbedre trivslen hos piger i Danmark. For at sikre balancen i de mange arbejdsopgaver vægter vi, at der er stor fleksibilitet og selvstændighed i arbejdet, og vi prioriterer at have det godt og sjovt sammen på kontoret. Der er plads til at begå fejl og at lære og udvikle sig, og vi understøtter hinanden i at lykkes med vores arbejdsopgaver.

Psykologfagligt står GirlTalk på et eksistentielt grundlag, og metodisk arbejder vi med redskaber fra de eksistentielle, narrative, (meta)kognitive og psykodynamiske tilgange.

 

Dine hovedopgaver

  • Koncept- og uddannelsesudvikling i vores indsatser – fokus vil i første omgang være på EmpowR & Sisterhood, Girls EmpowR Girls, som er vores indsats på SoMe i samarbejde med unge influenters.
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale til indsatser
  • Afholdelse af uddannelse og supervision i indsatser, herunder både gruppe- og individuel supervision
  • Terapiforløb med målgruppen samt rådgivningsforløb til forældre
  • Afholdelse af foredrag for forældre og fagfolk
  • Bidrage som psykologfaglig ekspert til GirlTalks kanaler, fx i form af videoblogs, i podcast mv.
  • Koordinering og frivilligledelse
  • Bidrage til GirlTalk med opgaver, der går på tværs i organisationen, når relevant

 

Din profil

Du er uddannet psykolog og har indsigt i unge piger og deres trivsel. Du har gerne erfaring med frivilligeog arbejdet i en NGO. Du har terapeutisk erfaring, erfaring med at undervise/holde foredrag og er en stærk supervisor. Du er stærk på skriftlig og mundtlig formidling. Du står på en stærk psykologfaglighed, som du er i stand til at anvende i relationen til pigerne, de frivillige og de ansatte i GirlTalk, samt i relationen til forældre og fagfolk. Du kan lide at samarbejde med andre og udvikle i et tæt fællesskab, hvor der er højt til loftet og stor selvstændighed, og samtidig et stort ansvar i arbejdet.

 

Om GirlTalk.dk

GirlTalk er en nonprofit organisation, hvis mission er at forbedre trivslen for unge kvinder og piger, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det sværest. GirlTalk.dk har et sekretariat med 16 ansatte fordelt på to lokationer samt 2-4 praktikanter. Arbejdspladsen for de fleste ansatte er på et storkontor i København NV, hvor vi sidder tæt sammen, og du vil blive en del af dette team.

Den store ressource er de mange frivillige, som lægger mange timer i arbejdet. Der er omkring 300 frivillige i GirlTalk.dk. Hertil kommer et stort antal samarbejdspartnere, ambassadører og andre, som arbejder for sagen. Læs mere på www.girltalk.dk

 

Om ansøgningsprocessen

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse til Souschef Majbritt Bay på telefon 3157 3685 om morgenen man-tors mellem kl.8.20-8.50 eller på mail majbritt@girltalk.dk.

 

Ansættelse: 37 timer ugentligt med start d.8/8-22. Stillingen er projektbaseret, og derfor tidsbegrænset frem til 31.december 2024, men kan forlænges efter aftale, afhængigt af projektbevillinger.

Løn efter aftale og kvalifikationer. GirlTalk er ikke lønførende i branchen.

 

Ansøgningsfrist onsdag d. 8. juni 22 kl. 12. Ansøgningen sendes til job@girltalk.dk. Mærk ansøgningen ’psykolog’ i emnefeltet.

 

Vi forventer, at der afholdes 1. runde samtaler onsdag d.15.juni og 2. runde samtaler onsdag d.22.juni.

Læs flere