Rådgivning for forældre

Rådgivning for forældre

Har du brug for at tale med nogen om din datters trivsel? Så kontakt vores forældrerådgivning.

Book en samtale

I vores rådgivning til forældre bruger vi vores mangeårige erfaring fra arbejdet med piger og unge kvinders trivsel. Vi kan hjælpe med vejledning og værktøjer, og vi tager altid udgangspunkt i den situation, du står midt i.


Rådgivningen foregår over telefon og er fortrolig. Alle vores frivillige rådgivere har en relevant børne- eller sundhedsfaglig uddannelse og ungdomsfaglig erfaring. 

Vores forældrerådgivning har lukket for bookinger i juli måned.

Læs mere

Inspiration og viden

Vi har samlet faglig viden om unges trivsel. Her kan du få ny indsigt, perspektiver og en større forståelse for, hvordan du som voksen bedst kan støtte og forstå for din datters virkelighed.

Læs mere

Savner din datter et fællesskab?

Så kan det være, at et af vores fysiske gruppeforløb er noget for hende.

Vores frivillige gruppeledere er trænet til at skabe trygge rum. Gennem øvelser og samtaler skaber gruppelederne rammerne for et trygt fællesskab, hvor deltagerne bliver mødt i øjenhøjde og kan spejle sig i hinanden. De får hjælp til at tale, om de ting der er svære, og sammen opbygger de en tro på, at de er gode nok, præcis som de er.

Se mere

Støt kampen for unges trivsel

Bliv Medsøster og vær med i kampen for unges trivsel. Med rådgivning og trygge fællesskaber sikrer vi at ingen føler sig alene. Lige nu får du en Medsøster-mulepose som tak for din støtte.

Bliv medsøster