Chat med os nu
Chat med os

Chat med os

GirlTalks chatrådgivning er for dig mellem 12 og 24 år. Du kan chatte med vores ungerådgivere hver aften eller sende en sms til os hele døgnet. Du er altid anonym og kan trygt dele dine tanker med os. Vi glæder os til at skrive med dig <3 Chattens åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 18.30 - 24.00
Fredag og lørdag: kl. 19.00-23.00
Søndag: kl. 18.30-24.00

Du kan ALTID sende os en sms på 49 49 18 18. Vi svarer dig i åbningstiden.

Vores ungerådgivere

I GirlTalks rådgivning sidder frivillige i alderen 18-35 år. De er uddannet til at besvare dine spørgsmål bedst muligt. Derudover er de selv unge, som forstår eller selv har oplevet mange af de tanker eller udfordringer, der kan fylde.

Læs mere om vores rådgivere

Du er altid anonym

Når du skriver ind til os, er du altid anonym. Så du kan trygt skrive til os om hvad som helst. Der er intet, der er for stort eller småt, vi vil altid gerne lytte.

Hvad betyder anonymt?

Ofte stillede spørgsmål om vores rådgivning

Anonym betyder, at vi ikke ved, hvem du er, når vi skriver med dig. For at sikre din anonymitet på chatten er det vigtigt, at du ikke siger dit navn, hvor du bor, hvilken skole du går på eller andet, som samlet kan fortælle, hvem du er. Vi ønsker at hjælpe dig med at passe på dig selv og oplyse dig om de regler, der gælder, så du kan føle dig tryg. Du kan læse mere om din anonymitet her

Ja! I GirlTalk ønsker vi at skabe rum, hvor du kan dele alle dine tanker, uden at du skal være nervøs for, at det bliver fortalt videre. Derfor har alle vores rådgivere tavshedspligt, hvilket betyder, at de ikke må fortælle det, du fortæller dem, til nogen uden for GirlTalk. 

GirlTalk har siden 2017 været akkrediteret af RådgivningsDanmark, som er brancheforening for sociale rådgivningstilbud i Danmark. Akkrediteringen er et særligt kvalitetsstempel på chat- og SMS-rådgivningen i ungerådgivningen, der viser at vi lever op til en række krav til god rådgivning. Du kan læse mere om RådgivningDanmark her.

Du er ikke anonym længere, hvis du har fortalt så meget om dig selv, at andre vil kunne finde ud af, hvem du er, eller hvor du bor. Det er meget individuelt, hvor mange oplysninger der skal til, før man kan finde ud af, hvem en person er.

For nogle er det et specielt efternavn, og for andre er det en adresse eller et CPR-nummer. Ud fra et fornavn vil du ikke kunne spores, men hvis GirlTalks rådgivere yderligere har kendskab til din skoles navn og klasse, så bliver det pludselig nemmere. Vær derfor altid opmærksom på, hvor mange informationer du videregiver om dig selv. Ofte er det ikke relevant for din situation at oplyse din skoles navn, adressen til din rideskole eller lignende.

 

Alle voksne og professionelle i Danmark har ifølge lovgivningen underretningspligt. Det betyder, at vi i nogle tilfælde, hvis du har brudt din anonymitet, skal fortælle kommunen eller politiet om det, du fortæller os.

Da alle børn og unge skal have det godt, skal vi nemlig sørge for, at du får hjælp. Dette gælder fx, hvis du bliver udsat for vold eller misbrug af dine forældre.

Samtaler i rådgivningen gemmes til internt brug, men slettes automatisk efter 12 måneder. Da samtalerne lagres anonymt, er det ikke muligt at koble en samtale med en bestemt bruger. Det er derfor ikke muligt at finde og udlevere din samtale.

GirlTalks ungerådgivning er akkrediteret

GirlTalks ungerådgivning er akkrediteret af RådgivningsDanmark, som er brancheforening for sociale rådgivningstilbud i Danmark. Akkrediteringen er et særligt kvalitetsstempel på chat- og SMS-rådgivningen i ungerådgivningen, der viser at vi lever op til en række krav til god rådgivning. 

Hvis du er utilfreds med noget…

Så har du mulighed for at indsende en klage. Der er nogle oplysninger, vi skal bruge for at behandle din klage ordentligt. Læs mere her.