Chat med os i dag fra 18:30 - 24:00
Girls Empower Girls

Girls Empower Girls

Med en række unge influenter sætter vi fokus på mental trivsel på sociale medier.

Om Girls Empower Girls

Vores ambassadører i ‘Girls Empower Girls’ er alle unge kvinder, som brænder for at gøre en forskel for deres medsøstre. Med en god blanding af egne erfaringer og gode råd fra GirlTalk sætter de fokus på temaer, som ofte fylder i ungdomslivet, og som vi har brug for at tale om.

Hvordan passer man på sig selv og sit mentale helbred, hvordan håndterer man sit eget og omverdenens forventningspres, og hvordan opbygger man et sundt forhold til sin krop? Det er nogle af de temaer, I kan se vores ambassadører tage op på deres forskellige kanaler.

I alt er ‘Girls Empower Girls’ til stede på både Instagram, Youtube, TikTok og diverse podcasts. 

Se video

Støt din medsøster

Sammen med ‘Girls Empower Girls’ har vi bl.a. i foråret 2022 kørt kampagnen ‘Støt din medsøster’ - en kampagne, som sætter fokus på, hvor vigtigt det er, at vi husker at bakke op om vores medsøstre, og at vi rækker ud til hinanden, når livet til tider er svært.

Mød de medvirkende i Girls Empower Girls

Malene Riis

Podcaster & curve-model

“Da jeg var yngre, oplevede jeg en svær ensomhed og længsel efter en, jeg kunne tale med, da jeg kæmpede med kropsskam, lavt selvværd og mobning. Derfor ligger det mit hjerte utrolig nært at være ambassadør for GirlTalk. Jeg ønsker at hjælpe unge piger til at hvile mere i sig selv, embrace deres krop og til vide, at de ikke behøver at præstere med 12-taller, have mange følgere på de sociale medier eller se ud på en bestemt måde for at være kloge, smukke eller interessante nok. Du er unik. Der findes kun én af dig, og dét er din superpower.”

Camilla Munksø

Influent & podcaster

“Mit hjerte brænder for at hjælpe unge piger og gøre mit bedste for at huske dem på, at de aldrig er alene, og at de er gode nok - præcis som de er. Derfor er jeg også utrolig stolt af at være ambassadør for GirlTalk og det vigtige arbejde, de laver. Ingen skal sidde med svære tanker og føle sig alene, og derfor er en organisation som GirlTalk så utrolig meningsfuld, så unge piger kan have et trygt sted at gå hen.”

Mathilde Kramer

Atlet

"Vi lever i et præstationssamfund, og det kan være utrolig udfordrende at navigere i de forventninger, der er fra omverdenen, de store ambitioner og det pres, vi oplever - ikke mindst fra os selv. Jeg synes, at GirlTalks budskab om, at vi skal støtte op om hinanden og vores medsøstre er utrolig vigtigt, fordi vi kan komme meget længere, hvis vi løfter hinanden. Gennem min sport gør jeg, hvad jeg kan, for at inspirere andre piger til at turde gå deres egne veje. Hvis jeg kan være med til at gøre en forskel for bare én pige, er jeg meget taknemmelig.”

Simone Rosenborg

Freelancer & podcaster

“Jeg er ambassadør, fordi jeg vil gøre en forskel for de nye generationer. Jeg manglede én som mig, da jeg selv var ung, og det vigtigste i den alder er at blive mødt, rummet, støttet og forstået.”

Vickie Westen

Influent & podcaster

“At være ambassadør for GirlTalk er en kæmpe ære for mig. Jeg har gennem to år været frivillig i GirlTalk og er blevet dybt berørt af, hvor svært alt for mange unge har det lige nu. Heldigvis findes GirlTalk, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at sprede budskabet om de mange fantastiske tilbud, unge piger kan benytte sig af i organisationen. Det kan være en jungle at navigere i forventningspres og perfekthedskultur, derfor vil jeg som ambassadør vise pigerne, at de bestemt ikke er alene – og at det hele nok skal gå!”

Signe Bro

Svømmer

“Jeg er ambassadør på Girls Empower Girls, fordi jeg synes, at vi unge piger ofte står alene med vores problemer i livet, og det kan være svært at vide, om der er andre, der har det ligesom os. Gennem ærlighed og fællesskab står vi stærkere sammen.”

Julie Melchiorsen

Influent & podcaster

"Flere og flere unge piger oplever en hverdag med ensomhed, utilstrækkelighed og mistrivsel. Jeg er blevet ambassadør for Girls Empower Girls netop for disse piger! Jeg ønsker at skabe fokus på mine medsøstre og formidle GirlTalks initiativer i håbet om at hjælpe unge piger! Jeg stolt og føler stor ære over at kunne vise GirlTalks fantastiske arbejde og de mange frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde hver dag!"

Signe Thielsen

Skuespiller & influent

“Som GirlTalk-ambassadør håber jeg at kunne sætte mere fokus på de ting, der kan være svære at snakke om.”

Jackie Klink

Youtuber & influent

“Jeg er en del af GEG, fordi jeg med min positive tilgang og udstråling gerne vil være med til at belyse de samfundsmæssige og personlige problematikker, piger/kvinder står over for i dag. Jeg er enormt stolt over at kunne kalde mig ambassadør for en organisation, som tør at sige realiteterne højt, og hvis værdier bl.a. er at få kvinder/piger til at løfte i flok. Som ambassadør for GirlTalk bliver jeg beriget med en masse vigtig information, venskaber og værdier - som jeg forhåbentlig, gennem min egen person og engagement kan være med til at formidle videre ❤️”

Josephinelivin

Influent & coach

"Jeg har valgt at blive ambassadør for GirlTalk, da jeg simpelthen synes det er så vigtigt, at vi alle har nogen at snakke med. Ingen skal gå igennem en svær tid alene, og jeg er så taknemmelig for at jeg med min stemme kan være med til at gøre opmærksom på, at der er en organisation som GirlTalk, der netop er her, når vi har allermest brug for det."

Natasja Vind

Youtuber & influent

Beskrivelse på vej.

Julie Thielsen

Youtuber & influent

"Ingen fortjener at stå alene i svære og hårde tider. Vi har alle brug for støtte, omsorg og forståelse. Derfor er jeg stolt af at være ambassadør for noget så vigtigt som GirlTalk, der netop tilbyder dette til alle piger. Jeg kendte desværre ikke selv til GirlTalk som ung pige, hvor det uden tvivl kunne have hjulpet mig en masse - og er derfor glad for at være med til at skabe større opmærksomhed omkring det."

Louise Bjerre

Influent & coach

"Jeg har valgt at være en del af GEG, da jeg længe har fulgt GirlTalks arbejde og kan stå 110 % inde for deres vision og mission. Jeg mener, at der burde være et langt større fokus på pigers mentale sundhed samt trivsel på sociale medier og skoler. Alt for mange mistrives, føler sig forkerte eller ensomme. Derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle være med i projektet, da jeg blev spurgt. Jeg ville selv ønske, at jeg havde kendt til GirlTalk, da jeg var ung, forvirret og ikke følte mig god nok. Nu har jeg mulighed for at være med til at sprede budskabet #Duerværdifuld, og det gør mig glad ind i hjertet."

Sara Bjelke

Influent & podcaster

"Jeg er frivillig ambassadør for GirlTalk, fordi jeg brænder for at gøre en forskel ved at tale om det, der kan være svært at sætte ord på. Jeg håber, at flere unge piger vil blive inspireret til at tale højt om udfordringer og glæder, og støtte hinanden i det store og det små, for ingen fortjener at føle sig alene her i livet."

Malle Riemer

Danser & tiktokker

"Alle fortjener at have en at snakke med, og derfor er GirlTalk så vigtig en organisation! Jeg kendte ikke til GirlTalk selv da jeg var yngre, men jeg ville ønske jeg havde gjordt det, for jeg havde brug for at snakke med nogle dengang. Derfor er jeg en del af GirlTalk nu, jeg synes det er så vigtigt at vise andre mennesker alle mulighederne for at finde nogle der vil lytte. Især når nu jeg selv har fået en platform på sociale medier."

Karoline Hamm

Skuespiller

"Hos Girltalk sættes der fokus på alle de vigtige og svære emner alle kan gå og tumle med. At min stemme i GEG kan være med til at gøre en lille forskel, og sende nogen i en ny retning, betyder så meget. Jeg brænder for at snakke om de svære ting, og går med glæde forrest i at tage snakken om det der ikke tør nævnes. GEG = Girls Empower Girls og JA! Sammen står vi stærkere, og det er mig en ære at være en del af et fælleskab hvor vi hylder og støtter hinanden."

Sonja Lovdal

"Jeg er en del af Girls Empower Girls, fordi jeg selv manglede et sted at søge støtte, da jeg gik i folkeskolen. Ingen skal føle sig alene med deres problemer og tanker, og jeg er stolt af at kunne være med til at italesætte nogle svære emner og sætte fokus på mistrivsel og mental sundhed i samarbejde med GirlTalk, som gør et fantastisk stykke arbejde!"

Mathilde Olsen

“Mit navn er Mathilde Olsen, jeg er 24 år gammel. Til daglig udfolder jeg min kreativitet på internettet. Den kreativitet kan jeg takke min ADD for (den stille version af ADHD). Jeg har igennem hele mit liv følt mig anderledes. Jeg har altid haft det rigtig svært i det sociale, samt det faglige og ikke mindst det mentale. Jeg er utrolig ked af, at jeg ikke fik den hjælp jeg havde brug for dengang. Derfor har jeg sagt ja til og være en del af Girltalk’s ambassadør team, i håb om at kunne gøre en forskel.”

Natasha Høyer

"Jeg har valgt at blive ambassadør for GirlTalk, fordi der idag er et kæmpe pres på unge kvinder. Et pres i alle sammenhæng, som jeg meget gerne vil være med til at belyse. Vi lever i en verden med en kæmpe perfekthedskultur, hvor unge mennesker, stort set kun kan begå fejl… Jeg elsker at GirlTalk prøver at gøre op med denne kultur og bringe noget positivt ind i snakken 🫶"

Bella Nergaard

Content creator og yoga-instruktør

"Jeg bruger min platform til at fortælle om min rejse som kvinde med autisme og ADHD, om selvkærlighed og selvværd. Jeg brænder for at introducere yoga til dem, der altid har ønsket sig at prøve det, men føler sig for ængstelige til at komme i et yoga-studie. Som plus-size model deler jeg også mine erfaringer med forventninger til kroppe på de sociale medier, i håbet om at bidrage til vigtige samtaler om skønhedsstandarder i Danmark."

Camma

Feminist, musiker og digital kreatør

"Jeg har valgt at blive ambassadør for girltalk da jeg ser den enorme værdi et netværk af kvinder som inspirerer, viser sårbarhed og ærlighed. Girltalk er og har været et lys for utrolig mange unge piger og kvinder og det er noget jeg er stolt af at kunne være en del af"

Sofie Buus

"Jeg er stolt GEG-ambassadør hos GirlTalk, fordi jeg elsker universet og synes det er så vigtigt. Vi lever i et samfund, hvor vi hele tiden præstere og aldrig føler, at vi er NOK, som vi er. Mental sundhed, selvudvikling og større fokus på indre værdier betyder enormt meget for mig, og det er fedt, at kunne være med til, at sætte mere fokus på det i fællesskab med de skønne GEG-ambassadører."

Rose Svane

"Jeg har haft mange forskellige situationer i mit liv, hvor jeg har haft brug for en at tale med og ved first hand hvor svært det kan være at være ung. Men jeg ved også hvor fantastisk det kan føles hvis man får de rigtige værktøjer til at optimere sin livsglæde. Derfor er jeg stolt ambassadør for Girls Empower Girls og glad for at være med til at belyse svære emner og normalisere snakken om mistrivsel, forventningspres og alt andet, der gør det udfordrende at være ung til tider."

Andrea Heick Gadeberg

Skuespiller

"Jeg er ambassadør for GirlTalk fordi jeg synes det er det sejeste projekt! Alle skal have mulighed for et sted at søge hen når de har det svært og mangler nogen at snakke med. GirlTalk tør at berøre emner der er hårde og svære at tale om. Det vil jeg gerne være med til at støtte op om."

Merle Filukka

"Vi har nogle helt grundlæggende samfundsnormer samt forventninger til unge piger jeg ikke vil være med til at støtte op om. Derfor tror jeg på at jeg bliver nød til at være med til at ændre på dem!"