Vi har brug for dig, fordi flere har brug for os

Vi har brug for dig, fordi flere har brug for os

Rigtig mange piger og unge kvinder har brug for vores hjælp. Derfor har vi brug for flere frivillige – er det dig?

Vi søger desværre ikke frivillige i øjeblikket - følg med på vores sociale medier, der skriver vi, når vi søger frivillige igen.

 

Som frivillig i GirlTalk gør du en forskel for piger, der har brug for nogen at tale med. Samtidig får du styrket din faglige profil, og du bliver en del af et socialt fællesskab med andre frivillige. 

 

Bliv frivillig i vores ungerådgivning 

Vores ungerådgivere besvarer henvendelser fra piger og unge kvinder på chat, SMS og i vores brevkasse. Samtalerne kan handle om alt fra menstruation og kærestesorger til ensomhed og selvskade. Som ungerådgiver er du med til at skabe et tillidsfuldt rum, hvor piger og unge kvinder kan dele svære ting i livet uden at føle sig forkerte.

 

Som rådgiver har du en aftenvagt i hverdagen hver anden uge og en aftenvagt en weekend hver anden måned, begge á 2,5 time. Du sidder sammen med andre frivillige på vores kontorer i Odense, Aalborg eller København. Alle vagter ligger i aftentimerne, da chat- og SMS-rådgivningens åbningstid er i tidsrummet 18:30-24:00.

 

Bliv frivillig i vores gruppeforløb Sisterhood og EmpowR

Som frivillig gruppeleder i EmpowR og Sisterhood får du erfaring med at facilitere en gruppe og en direkte indsigt i den forskel, som dit frivillige arbejde kan gøre. Sammen med en anden frivillig skaber du et trygt rum, hvor piger og unge kvinder kan tale om de ting, der fylder, styrke hinanden og få redskaber til at håndtere det, der kan være svært. 

 

Vores gruppeforløb varer imellem 8 og 16 uger. Du skal afsætte 3-5 timer ugentligt som gruppeleder i de uger, forløbet varer. 

 

Vi forventer, at du som frivillig i GirlTalk:

  • er kvinde og mellem 18-35 år
  • er nysgerrig, omsorgsfuld og har mod på at tale om både store og små emner 
  • har lyst til at være en del af et stærkt frivilligfællesskab

 

Vi søger desværre ikke frivillige i øjeblikket - følg med på vores sociale medier, der skriver vi, når vi søger frivillige igen. 

Hør Andrea fortælle, hvorfor hun er frivillig i GirlTalk

 

Se video