Vi har brug for dig, fordi flere har brug for os

Vi har brug for dig, fordi flere har brug for os

Vil du hjælpe piger og unge kvinder og blive en del af hjertet i GirlTalk?

Rigtig mange piger har brug for vores hjælp. Derfor har vi brug for endnu flere frivillige, der har lyst til at skabe positive forandringer og hjælpe piger og unge kvinder, der mistrives.

 

Som frivillig i GirlTalk bliver du en del af et stærkt frivilligt fællesskab og du udvikler dine personlige og faglige kompetencer. Lige nu søger vi frivillige rådgivere til vores ungerådgivning og gruppeledere til vores fysiske gruppeforløb. Alle vores frivillige er kvinder.

 

Vi søger rådgivere i Odense

Vores ungerådgivning besvarer henvendelser på chat og SMS fra piger, der rækker ud til os. Samtalerne kan handle om kærestesorg, ensomhed, selvskade, konflikter, præstationsangst eller udfordringer i skolen. I ungerådgivningen skaber vi et tillidsfuldt rum, hvor piger oplever at kunne tale ud om de svære ting i livet uden at føle sig dømt eller misforstået.

 

Som rådgiver har du en aftenvagt i hverdagen hver anden uge og en aftenvagt en weekend hver anden måned, begge á 2,5 time. Du sidder sammen med andre frivillige på vores kontorer i Odense, Aalborg eller København. Alle vagter ligger i aftentimerne, da chat- og SMS-rådgivningens åbningstid er i tidsrummet 18:30-24:00.

 

Vi søger gruppeledere i Odense 

I vores gruppeforløb skaber vi et frirum, hvor piger kan tale om de ting, der fylder og får redskaber til at håndtere de udfordringer, de møder i deres liv. Vores frivillige gruppeledere gør en direkte forskel for piger i gruppen, samtidig med at deres faglige profil styrkes, og der opnås erfaring med at facilitere en gruppe. Hver gruppe består af 4-10 piger i aldersgrupperne 13-16 år, 15-18 år og 16-24 år. 

 

Vores gruppeforløb varer imellem 8 og 16 uger. Du skal afsætte 3-5 timer ugentligt som gruppeleder i de uger, forløbet varer. 

 

Vi forventer, at du som frivillig i GirlTalk:

  • er kvinde mellem 18-35 år
  • interesserer dig for målgruppen, måske i kraft af dit studie eller job
  • er nysgerrig og omsorgsfuld og ikke er bange for at tale om svære emner
  • har lyst til at være en del af et stærkt frivilligfællesskab

 

Send en ansøgning

Hør Anya fortælle, hvorfor hun er frivillig i GirlTalk

 

Se video