Chat med os i dag fra 18:30 - 24:00
Sisterhood: et stærkt fællesskab

Sisterhood: et stærkt fællesskab

For dig, der går på Gefion Gymnasium, NEXT København, Mulernes Legatskole, Syddansk Erhvervsskole, FGU Aalborg eller Aalborg Katedralskole

Se video

Samtaler og kreativitet

I Sisterhood er vi sammen om noget kreativt, mens vi taler om det, der fylder. 

 

Du får et frirum og et fællesskab med en lille gruppe, hvor du kan spejle dig i de andre, og hvor vi sammen skaber et stærkt fællesskab.  

 

I mødes 2 timer en fast dag om ugen, 8 gange ialt og i nærheden af din uddannelse. 

 

I videoen her tager skuespiller og ambassadør i GirlTalk Karoline Hamm dig med på et lille smugkig ind i Sisterhood - og hvad det er ved Sisterhood, der er så fedt.

Jeg var meget glad for forløbet i Sisterhood. Jeg føler, at det har givet meget for mig personligt og socialt. Jeg har fået mere selvtillid og generelt også mere tillid til omverdenen og tiltro til at kunne være glad på min egen måde
- Tidligere deltager i Sisterhood

 

Er Sisterhood for dig?

Sisterhood er for dig, der er mellem 15 og 18 år, og som ønsker et stærkt fællesskab ved siden af din uddannelse.

Du kan tilmelde dig, hvis du går på en af følgende uddannelser.

 • Gefion Gymnasium
 • NEXT København
 • Mulernes Legatskole
 • Syddansk Erhvervsskole
 • FGU Aalborg
 • Aalborg Katedralskole

Der starter nye hold op i marts 2024, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Sådan tilmelder du dig

Er du mellem 15 og 18 år og går på en af de uddannelser, der er med i Sisterhood, kan du tilmelde dig via vores tilmeldingslink her. 

Se, om du kan tilmelde dig

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får i GirlTalk. Har du et spørgsmål, som ikke bliver besvaret her, er du altid velkommen til at skrive til info@girltalk.dk.

Sisterhood er for alle piger i alderen 15-18 år, som kunne tænke sig at være med i et hyggeligt fællesskab, og som går på en af følgende uddannelser:

 • NEXT København
 • Gefion Gymnasium
 • Syddansk Erhvervsskole
 • Mulernes Legatskole
 • FGU Aalborg
 • Aalborg Katedralskole

Tilmeld dig her.

Sisterhood strækker sig over 8 uger og ligger typisk om eftermiddagen en fast ugentlig dag på din uddannelse. Hver gruppegang varer to timer, så der er god tid til at snakke, være kreativ og hygge sig sammen.

I Sisterhood handler det ikke om at være god til at tegne. Vi bruger tegning som en måde at udtrykke os på, og fordi det ofte kan være med til at starte nogle gode snakke. Så uanset om du er vant til at være kreativ, eller om du aldrig har haft en blyant i hånden, er du velkommen i Sisterhood.

Sisterhood er et selvstændigt tilbud, der udbydes af GirlTalk, og vi er ikke involveret i eventuelt fravær, du måtte have på din uddannelse. Derfor kan du trygt komme til Sisterhood, selvom du ikke har været til undervisning.

Vores frivillige gruppeledere er unge kvinder, som er uddannet hos GirlTalk, og som brænder for at skabe trygge og hyggelige pigefællesskaber, hvor man kan dele det, man har på hjerte.

Du tilmelder dig Sisterhood via formularen her.

Har du spørgsmål, før du tilmelder dig, kan du skrive til os på info@girltalk.dk.

I Sisterhood deler vi som udgangspunkt kun dit navn og klasse med din uddannelse, så de ved, at du deltager i gruppen. De ting, du fortæller i gruppen, bliver hverken delt med dine lærere eller studievejledere.

Skulle der alligevel opstå en bekymring hos dine gruppeledere, som de er nødt til at gå videre med, vil de tale med dig om det først.