Chat med os i dag fra 18:30 - 24:00
Girltalks podcast

Girltalks podcast

Sammen med ugens gæster fortæller vi dig, at du altid er god nok, men vi er her, når du bliver i tvivl.

Find alle afsnit her

Ny podcast om toxic gymnasiekultur

I det nyeste podcastafsnit gæster skuespillerne Karoline Hamm og Andrea Heick Gadeberg podcasten, når vi taler om toxic gymnasiekultur. De fortæller om grænseoverskridende ritualer, kåringer og traditioner gennem deres egen gymnasietid, og Andrea fortæller om en usund gymnasiekultur, som fik hende til at skifte gym to gange. Vi deler også lytternes egne historier om usund festkultur, grænseoverskridende puttemiddage og overdrevet fokus på udseende.

Lyt til afsnittet her

hvem gæster podcasten?

I GirlTalks taler vi om alt det, der kan være svært at tale om. Gæsterne deler personlige erfaringer og viden inden for alt lige fra mobning, mental sundhed, kropsissues, sex og selvkærlighed. Vi har gæster som youtuber Emilie Briting inde til at tale om venskaber, vanecoach Sofie Buus til at tale om mental sundhed, youtuber Laura Keil til at tale om perfekthedskultur, tv-vært Anna Lin til aflive sexmyter og mange flere. 

Find alle afsnit her

Nyt emne eller gæst?

Vil du have, vi tager et bestemt emne eller inviterer en mega sej gæst ind med en vigtig historie? Så slide ind i DM på insta eller send os en mail.

Læs flere