Chat med os i dag fra 18:30 - 24:00
Girltalks podcast

Girltalks podcast

Sammen med ugens gæster fortæller vi dig, at du altid er god nok, men vi er her, når du bliver i tvivl.

Find alle afsnit her

Ny podcast med RoseeLu: ADHD er min superkraft

I dette afsnit gæster sangerinde Rosa-Lucia Frydensbjerg Jakobsen, bedre kendt under kunstnernavnet RoseeLu, podcasten. Hun har følt sig anderledes som barn, har ikke kunne rumme så meget som de andre og følt sig misforstået. Hun vidste ikke hvorfor indtil for få år siden, hvor hun fik diagnoserne ADHD og aspergers, efter at have mødt et menneske, hun endelig kunne spejle sig i. Hun fortæller, hvad det betød for hende at få afklaring, og hvorfor hun ser sine diagnoser som superkræfter.

Lyt til afsnittet her

hvem gæster podcasten?

I GirlTalks taler vi om alt det, der kan være svært at tale om. Gæsterne deler personlige erfaringer og viden inden for alt lige fra mobning, mental sundhed, kropsissues, sex og selvkærlighed. Vi har gæster som youtuber Emilie Briting inde til at tale om venskaber, vanecoach Sofie Buus til at tale om mental sundhed, youtuber Laura Keil til at tale om perfekthedskultur, tv-vært Anna Lin til aflive sexmyter og mange flere. 

Find alle afsnit her

Nyt emne eller gæst?

Vil du have, vi tager et bestemt emne eller inviterer en mega sej gæst ind med en vigtig historie? Så slide ind i DM på insta eller send os en mail.

Læs flere