Indsamlinger i GirlTalk

GirlTalk er §8a-godkendt og medlem af ISOBRO (Indsamlingsorganisationers Brancheorganisation). Det betyder, at vi er en godkendt indsamlingsorganisation, der opfylder kravene om god indsamlingsskik. Det er din garanti for, at når du støtter GirlTalk, så går pengene til at hjælpe de mange piger, der har brug for vores støtte.

 

Hvordan samler vi ind?

GirlTalks indsamlinger foregår ved opstilling af indsamlingsbøsser og events samt via hjemmeside/donationsmodul, online indsamlingsplatform, sociale medier (bl.a. Facebook), salg/auktion, merchandise, webshops, SMS og TV.

De indsamlede midler modtages via mobile betalingsløsninger og kontooverførsel.

 

Hvad går de indsamlede midler til?

  • at være en almennyttig forening med henblik på rådgivning, hjælp og støtte til piger i alderen 12-24 år.
  • at være en opdateret kilde til viden omkring pigernes problematikker for pårørende, fagfolk og andre interessenter.
  • at yde en forebyggende og tidlig indsats mod potentiel mistrivsel, mental dårligt helbred og livstruende tilstand i målgruppen.
  • at aktivere en frivillig indsats i civilsamfundet i forhold til at gøre en forskel for de unge piger.

Læs mere på Civilstyrelsens hjemmeside

 

Er du blevet ringet op?

Vi ringer til dig, der er medlem af GirlTalk for at høre, om du er tilfreds med dit medlemskab og for at spørge, om du vil støtte os på anden vis. Vi ringer også til dig, der har sagt ja til blive ringet op af os.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål om indsamling

Ja, du kan trække hele dit samlede bidrag fra i skat – dog højst 17.200 kr. i 2022. Hvis du har oplyst dit CPR nummer i forbindelse med dit bidrag, får du automatisk fradrag. 

Har du ikke givet os dit CPR nummer, men ønsker at få fradrag, kan du skrive til os på info@girltalk.dk

OBS: Man kan ikke få fradrag for medlemskaber, hvorfor medlemmer af GirlTalk ikke kan trække deres medlemskab fra i Skat. Alle bidrag ud over medlemskabet kan du dog får fradrag for.

Din støtte går til vores arbejde for pigers trivsel. Dit bidrag bliver brugt til at sikre, at vi kan drive vores indsatser og for at alle piger skal vide, at de har et sted at gå hen, når de har det svært. 

Vil du vide mere, kan du læse vores årsberetninger og regnskaber her.

Du har højst sandsynlig gjort én eller flere af følgende:

  • Givet et bidrag
  • Købt en bog på et foredrag
  • Sendt en støtte-sms 
  • Deltaget i en quiz
  • Købt noget på vores webshop

  • I indsamlingsloven er der helt specifikke regler for, hvordan og hvornår man må kontakte folk privat, og dem overholder vi naturligvis. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvorfor vi har kontaktet os, eller hvis du ikke vil kontaktes igen. Du kan skrive til os en mail på info@girltalk.dk eller ringe til os på telefonnummer 51 91 33 77 i tidsrummet mandag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 9-14. Er vi optaget, kan du lægge en besked, så ringer vi tilbage.

Du kan opgive dit CPR nummer i forbindelse med din donation på vores hjemmeside eller over telefonen. Hvis du er i tvivl, om vi har dit CPR-nummer, kan du skrive til os på info@girltalk, så skal vi nok tjekke, om vi har det med det samme.

Ja, det kan du altid. Ønsker du at ændre dit bidrag, få sat dit bidrag på pause eller afmeldt, kan du skrive til info@girltalk.dk eller ringe til os på telefonnummer 51 91 33 77 i tidsrummet mandag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 9-14. Er vi optaget, kan du lægge en besked, så ringer vi tilbage.

GirlTalk ville ikke være her uden vores medlemmer og støtter, og private bidragsydere gør det muligt for os at nå endnu flere piger, der har brug for vores hjælp.

Derfor ringer vi til dig, der er medlem af GirlTalk for at høre, om du er tilfreds med dit medlemskab og for at spørge, om du vil støtte os på anden vis. Vi ringer også til dig, der har sagt ja til blive ringet op af os for at fortælle om vores arbejde og mulighederne for at støtte os.

Er du i tvivl om oprigtigheden af et opkald, eller vil du tale om vores opkald til dig, kan du altid i telefonen spørge efter kontaktoplysninger på den ledende medarbejder i GirlTalk eller kontakte os på info@girltalk.dk eller ringe til os på telefonnummer 51 91 33 77 i tidsrummet mandag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 9-14. Er vi optaget, kan du lægge en besked, så ringer vi tilbage.