Støt nu

Hjælp os med at give alle piger en at tale med

Du kan hjælpe

Året rundt sidder GirlTalks rådgivere klar til at tale med de mange piger, som kæmper mod selvskade, selvmordstanker, stress og ensomhed. 

Men vi kan ikke nå alle.

Hjælp os med at hjælpe flere. Bliv fast støtte.

Støt fast nu

Hvad gør din faste støtte?

Som fast støtte hos GirlTalk hjælper du der, hvor det gør den største forskel.

  • Din faste støtte sikrer, at vi kan gøre det, der virker allerbedst: at forebygge, at piger ender i mistrivsel.

  • Din støtte gør, at vi kan holde vores rådgivning åben året rundt, så alle piger altid kan få hjælp, når de har brug for det.

  • Din faste støtte giver os mulighed for at lytte til pigernes behov og sikre, at vi altid sætter ind, hvor behovet er størst.

  • Din støtte giver os mulighed for at nå alle dem, der har brug for os.

Sådan kan du også støtte

Send "PIGE" til 1416

Støt med 100 kr. + alm. sms-takst.

Hvorfor GirlTalk?

Pigers mistrivsel er højere end nogensinde. Mere end hver tredje 16 til 24-årig har dårlig mental trivsel og mere end halvdelen føler sig stressede. I GirlTalk har vi i næsten 20 år kæmpet for at hjælpe de mange piger, som har det svært og for at sætte piger og unge kvinders mistrivsel på dagsordenen. 

Giv en enkelt donation

Når du støtter GirlTalk, forebygger du den mistrivsel der i dag rammer rigtig mange af landets unge piger. Med din hjælp sætter vi ind, hvor behovet er størst, og du er med til at sørge for, at vores rådgivning kan holde åben året rundt, så alle piger altid har et sted at få hjælp til at tackle svære følelser og oplevelser.

Giv enkelt donation

Bliv medlem

Bliv en del af GirlTalk. Bliv medlem. Som medlem er du en grundsten i vores organisation. Du er ikke kun med til at forebygge mistrivsel, men får også stemmeret på vores årlige generalforsamling. Som medlemsorganisation er vi afhængige af vores medlemmers opbakning, og det er gennem vores medlemmer, at vi kan vise omverdenen, at vi er mange, der bakker op om piger og unge kvinders trivsel. Jo flere, der står sammen, jo flere piger kan vi hjælpe.

Et medlemskab koster 250 kroner om året.

Bliv medlem

Støt som virksomhed

Et partnerskab kan tage sig ud på mange måder. Som virksomhed er der gode grunde til at inddrage GirlTalk som en del af en CSR-strategi, hvor øget brand-værdi for både kunder og samarbejdspartnere samt en øget stolthed og samhørighed blandt medarbejdere blot er nogle af de positive ting, et partnerskab kan medføre.

Læs mere