Støt kampen mod mistrivsel

Med rådgivning og trygge fællesskaber sikrer vi, at ingen føler sig alene. Dit bidrag gør en forskel i en piges liv. Tak for din støtte!

Hvad går bidrag til?

Udfordringer som karakterræs, øget forventningspres og perfekthedskultur gør det svært for især unge piger at navigere i livet. Med din hjælp kan vi være tilstede og vise unge, at vi tager deres problemer alvorligt.

Det gør vi bl.a. ved at tilbyde rådgivning på chat og SMS, samt skabe rammer for trygge fællesskaber på tværs af landet, med plads til gode snakke - intet er tabu.

Vores tilbud til unge er gratis og kun muliggjort af Jer, der bakker op om sagen. Se her, hvordan du bliver en fast del af fællesskabet omkring GirlTalk.

Støt os fast - Bliv Medsøster

Hvorfor kæmper vi for bedre trivsel?

Aldrig før har så mange unge haft det dårligt mentalt. Ny statistik fra Skolebørnsundersøgelsen (2023) viser at især piger i 9-klasser er udfordret på deres mentale sundhed:

Hele 53% af pigerne føler sig ofte kede af det
Kun 11% af pigerne er godt tilfredse med livet
Mindst 50% af pigerne har lavt selvværd

Disse tal afspejler en generel udvikling, som vi må og kan ændre sammen.

Sig nej til mistrivsel - vær med, søster!

Hvem står bag GirlTalk?

Siden GirlTalk blev stiftet i 2004, har vi haft tusindvis af samtaler med piger om livets udfordringer, store som små. I samarbejde med dedikerede frivillige, faste støtter og partnere i erhvervslivet, arbejder vi fortsat for at fremme unges mentale trivsel én samtale ad gangen. GirlTalk er et stort fællesskab, der arbejder sammen mod ét fælles mål: ingen skal føle sig alene. Vi udviser omsorg for hinanden og for piger og kvinder omkring os. Dét kalder vi medsøsterskab. Vær med og gør en forskel for en pige i dag!

Støt som virksomhed

Et samarbejde for fremtiden: vis verden omkring dig at du tager dit ansvar som virksomhedsejer alvorligt. I et partnerskab med GirlTalk kan din virksomhed sætte et positivt aftryk på omverdenen ved at bidrage til FN's Verdensmål nr. 3, 5 og 7. Kontakt os gerne til en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Læs mere om partnerskaber her