Tag del i vores sejre og brug din stemme mod mistrivsel!

Få faglige indsigter om mental sundhed og trivsel, du kan bruge i din egen hverdag. Bliv klogere på vores politiske arbejde for at styrke unges trivsel – og gør din stemme gældende i kampen mod mistrivsel. Glæd dig til særlige tilbud for læsere i webshoppen, positive historier fra frivilligteamet og meget mere!

Få nyheder fra GirlTalk

* indicates required

Samtykke: når du tilmelder GirlTalks nyhedsbrev accepterer du at høre fra os på mail og sms. Du accepter samtidig at vi håndterer dine kontaktoplysninger via MailChimp. Vi behandler dine oplysninger sikkert og du kan til hver en tid framelde vores kommunikation ved at skrive til info@girltalk.dk. Se vores privatlivspolitik på: https://www.girltalk.dk/om/privatlivspolitik/

DET FÅR DU <3

DET FÅR DU <3

Vi glæder os til at forkæle dig, der læser med. Og bare rolig, vi kommer ikke til at nedlægge din indbakke med aggressiv markedsføring. Tværtimod. Vi vil gøre os umage for at servere konkret faglig viden om mental sundhed, dele succeser fra kampen mod mistrivsel og give dig adgang til fordele som rabat i webshoppen, invitationer til events og et sted at få din stemme hørt. Skrives vi ved?

MÅNEDENS KONKURRENCE FEBRUAR 2024

Hver måned trækker vi lod om en spændende gave blandt nye læsere. I februar 2024 får en heldig vinder lidt lækkert at hænge op på væggen: vores populære 'Medsøster' kunstprint i A4 tegnet af Laura Mørk. Vinderen får direkte besked på mail den 1. marts 2024.

 

 

Tak fordi, du læser med! Har du ris, ros eller forslag til forbedring af nyhedsbrevet? Så hører vi gerne fra dig på info@girltalk.dk.