Bliv frivillig gruppeleder

Bliv frivillig gruppeleder

Vi søger lige nu gruppeledere til indsatserne Sisterhood og EmpowR

Ansøg her

Som gruppeleder i GirlTalk gør du en direkte forskel for pigerne i gruppen samtidig med, at du styrker din faglige profil og får erfaring med at facilitere en gruppe. Vi søger gruppeledere i Aalborg, Odense, København og på Sjælland. 

 

EmpowR er et 10 ugers gruppeforløb for 4 - 8 piger i alderen 13-16 år. EmpowR er et frirum, hvor pigerne kan tale om de ting, der fylder samtidig med, at de får redskaber til at håndtere de udfordringer, de møder i deres liv.  

Inden EmpowR starter møder du pigen og hendes forælder til en infosamtale, som ligger umiddelbart inden opstart. Det giver dig et godt indblik i hvordan pigegruppen er, inden du møder pigerne første gang. 

 

Sisterhood er et 8 ugers gruppeforløb for 5-10 piger i alderen 15-18 år. I taler om det, der fylder samtidig med, at I introducerer et kreativt fælles tredje som samtalestarter.

Efter gruppeforløbet får nogle af pigerne mulighed for at få en-til-en samtaler med en gruppeleder. I alt 5 gange af 1 time. Samtalerne vil være en forlængelse af gruppeforløbet for at sikre at alle pigerne kommer godt på vej. 

 

Din rolle som gruppeleder: Som gruppeleder i GirlTalk leder du gruppen sammen med en gruppemakker. Det er en spændende opgave, hvor I bliver rollemodeller for pigerne og ser dem udvikle sig gennem samtaler, øvelser og refleksion. I taler om emner, der betyder noget for pigerne. Det kan være selvværd, selvtillid, identitet, familie, sociale medier m.m.

 

Som gruppeleder i GirlTalk får du:  

 • Erfaring med at lede en gruppe og skabe et gruppeforløb for pigerne i gruppen med et interessant indhold - ud fra narrative og kognitive tilgange. 

 • Udleveret et materiale, som dig og din gruppemakker tager udgangspunkt i, når I skal forberede de enkelte gruppegange.

 • Fast supervision og sparring fra GirlTalks sekretariat. 

 • Uddannelsesdag hvor du får viden om pigerne og bliver introduceret til GirlTalks metoder og værktøjer. 

 

Du kan blive gruppeleder i Girltalk, hvis du: 

 • Er kvinde mellem 22-35 år og er i gang med en relevant faglig uddannelse, job eller har erfaring med eller interesse i målgruppen.
 • Har lyst til at engagere dig og har den tid og energi, der skal til for at få gruppen og samarbejdet med din gruppeledermakker til at lykkes. I deltager begge to i alle gruppemøder og øvrige aftaler.

Særligt for EmpowR

 • Kan afsætte 2 timer om ugen i 10 uger til gruppeforløb. 
 • Kan afsætte yderligere 2-3 timer til forberedelse, transporttid, sparring /supervision og tid til infosamtaler med alle pigerne (4-5 timer pr. uge ialt). 

Særligt for Sisterhood 

 • Kan afsætte 2 timer om ugen i 8 uger til gruppeforløb.
 • Kan afsætte yderligere 1-2 timer til forberedelse, transporttid, sparring/supervision (3-4 timer pr. uge ialt)
 • Kan afsætte 5 timer til en-til-en samtaler med en pige fra gruppen umiddelbart efter gruppeforløbet. 
 • Har lyst til at arbejde kreativt som et centralt element. 
 • Har lyst til at blive en del af et nyt pilotprojekt, hvor din viden og erfaring er vigtig for GirlTalk. 

 

Ansøg her

 

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller har problemer med at sende ansøgningen. 

Fyn og Sjælland: Jeanette@girltalk.dk 

Aalborg: Sonja@girltalk.dk