Bliv frivillig i ungerådgivningen i Aalborg

Vi søger desværre ikke frivillige i øjeblikket - følg med på vores sociale medier, der skriver vi, når vi søger frivillige igen. 

 

Hos GirlTalk sidder frivillige rådgivere hver aften og skriver med piger, som har det svært. Pigerne kan skrive om emner som kærestesorg, ensomhed, mobning, lavt selvværd, selvmordstanker, selvskade, konflikter med venner og familie, præstationsangst eller udfordringer i skolen. Rådgivningen er anonym, og de frivillige rådgivere har tavshedspligt. Alle samtalerne foregår således i et fortroligt og trygt rum.

 

Et arbejde som frivillig rådgiver hos GirlTalk er givende og udfordrende. Pigerne, som bruger vores online rådgivning, er typisk i alderen 12-24 år og har brug for en at dele sine tanker, bekymringer og frustrationer med. Arbejdet som frivillig rådgiver består dog af meget andet end ”blot” rådgivning. Vores primære opgave er at skabe et tillidsfuldt rum til pigerne, så de oplever at kunne tale ud om de svære ting i livet, uden at føle sig dømt eller misforstået. Vi tager alle problemstillinger alvorligt, og gør vores absolut bedste for at støtte og hjælpe pigen i lige præcis den situation, hun står i.

 

Vi gør meget ud af at skabe trygge rammer for alle rådgiverne, og sørger løbende for kurser og supervision, så alle bliver godt klædt på.

 

Ønsker du at blive en del af GirlTalks frivillige rådgiverteam, er det vigtigt, at du:

 

  • er mellem 18-35 år
  • kan møde på vagt i aftentimerne på vores kontor i Aalborg mandag eller torsdag hver anden uge. Samt en fredag eller lørdag ca. hver anden måned
  • er stabil, pligtopfyldende og overholder dine vagter
  • er forberedt på sideløbende at deltage i uddannelsesaktiviteter under hele din tid som frivillig
  • er nysgerrig, omsorgsfuld og ikke bange for at tale om nogle svære og mere komplekse ting i livet
  • er indstillet på at være frivillig i mindst ét år
  • kan deltage i vores obligatoriske introkursus, som afholdes løbende
  • har lyst til at være en del af et solidt frivilligfællesskab og bidrage til en god og hyggelig kultur.

 

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du sende en ansøgning og CV

 

Ansøg her

 

Ansøgningsfrist:
Vi kalder ind til samtaler løbende. 

Ansøgningen skal indeholde noget om dig selv, din motivation for at være frivillig, hvad du forventer at kunne bidrage med samt eventuelle tidligere erfaringer (kan være faglige såvel som personlige).