Bliv frivillig ungerådgiver i København

På GirlTalks hyggelige kontor på Frederiksberg sidder frivillige rådgivere hver aften og skriver med piger, som har det svært. Pigerne kan skrive om emner som kærestesorg, ensomhed, mobning, lavt selvværd, selvmordstanker, selvskade, konflikter med venner og familie, præstationsangst eller udfordringer i skolen. Rådgivningen er anonym, og de frivillige rådgivere har tavshedspligt. Alle samtalerne foregår således i et fortroligt og trygt rum.

 

Et arbejde som frivillig rådgiver hos GirlTalk er givende og udfordrende. Pigerne, som bruger vores online-rådgivning, er typisk i alderen 12-24 år og har brug for en at dele deres tanker, bekymringer og frustrationer med. Arbejdet som frivillig rådgiver består dog af meget andet end ”blot” rådgivning. Vores primære opgave er at skabe et tillidsfuldt rum til pigerne, så de oplever at kunne tale ud om de svære ting i livet, uden at føle sig dømt eller misforstået. Vi tager alle problemstillinger alvorligt, og gør vores absolut bedste for at støtte og hjælpe pigen i lige præcis den situation, hun står i.

 

Vi gør meget ud af at skabe trygge rammer for alle rådgiverne, og sørger løbende for kurser og supervision, så alle bliver godt klædt på.

 

Vi søger rådgivere til alle vagthold, men særligt rådgivere, som kan være på vores 3. vagthold, hvor vagten slutter kl. 00.15. 

 

Ønsker du at blive en del af GirlTalks frivillige rådgiverteam, er det vigtigt, at du:

 

  • er mellem 18-35 år
  • kan møde på vagt i aftentimerne på vores kontor i København hver anden uge. Samt en fredag eller lørdag ca. hver anden måned. En vagt varer 2,5 timer
  • er stabil og pligtopfyldende
  • er forberedt på sideløbende at deltage i uddannelsesaktiviteter under hele din tid som frivillig
  • er nysgerrig, omsorgsfuld og ikke bange for at tale om nogle svære og mere komplekse ting i livet
  • er indstillet på at være frivillig i mindst ét år
  • kan deltage i vores obligatoriske introkursus 
  • har lyst til at være en del af et solidt frivilligfællesskab og bidrage til en god og hyggelig kultur.

Lyder ovenstående som noget for dig? Så tilmeld dig vores online infoaften, hvor du vil få en kort introduktion til GirlTalk og vores frivilligindsatser på Sjælland. Efter infoaftenen åbner vi for ansøgninger.

 

Tilmeld dig infoaften