Bliv frivillig på podcastteamet

Vi søger ikke til dette team lige nu.

Vil du være med til at sætte dit præg på en podcast, hvor tusindvis af piger og unge kvinder lytter med? Og kender du til de helt rette gæster at invitere ind podcasten? Så kig med her.

 

GirlTalk søger frivillige til at idéudvikle og planlægge podcasten sammen med værten på programmet. Podcasten er en del af GirlTalks mange initiativer, som skal bekæmpe mistrivsel blandt piger og unge kvinder i alderen 12-24 år. Podcasten udkommer to gange om måneden og inviterer relevante gæster ind til en snak om tabubelagte emner som mobning, perfekthedskulturen, kropsissues eller venskaber.

Vi søger frivillige, der kan være med til at idéudvikle podcastafsnittene, kontakte gæster og hjælpe til med at promovere podcasten. Vi forestiller os, at du arbejder i gennemsnit 5-7 timer om måneden. Du kommer til at arbejde tæt sammen med podcastvært Mathilde Graulund og får en masse indflydelse, sparring og ikke mindst feedback.

Hvad forventer vi af dig?

  • Det er ikke så vigtigt for os, hvad du laver til daglig, bare du har styr på, hvad der rører sig i målgruppen og selv er mellem 18 og 24 år.

  • Du behøver ikke at være i gang med en uddannelse indenfor journalistik eller lydproduktion, men det vil være et plus.

  • Du er pligtopfyldende, selvstændig og ikke mindst idérig.

  • Du er ikke bange for at kontakte gæster.

  • Du trives i at arbejde med koordinering – det får du brug for, når du skal koordinere med gæsterne og værten.