Mød GirlTalks ambassadører

Sonja Lovdal

"Jeg er en del af Girls Empower Girls, fordi jeg selv manglede et sted at søge støtte, da jeg gik i folkeskolen. Ingen skal føle sig alene med deres problemer og tanker, og jeg er stolt af at kunne være med til at italesætte nogle svære emner og sætte fokus på mistrivsel og mental sundhed i samarbejde med GirlTalk, som gør et fantastisk stykke arbejde!"

Rose Svane

"Jeg har haft mange forskellige situationer i mit liv, hvor jeg har haft brug for en at tale med og ved first hand hvor svært det kan være at være ung. Men jeg ved også hvor fantastisk det kan føles hvis man får de rigtige værktøjer til at optimere sin livsglæde. Derfor er jeg stolt ambassadør for Girls Empower Girls og glad for at være med til at belyse svære emner og normalisere snakken om mistrivsel, forventningspres og alt andet, der gør det udfordrende at være ung til tider."

Malle Riemer

Danser & tiktokker

"Alle fortjener at have en at snakke med, og derfor er GirlTalk så vigtig en organisation! Jeg kendte ikke til GirlTalk selv da jeg var yngre, men jeg ville ønske jeg havde gjordt det, for jeg havde brug for at snakke med nogle dengang. Derfor er jeg en del af GirlTalk nu, jeg synes det er så vigtigt at vise andre mennesker alle mulighederne for at finde nogle der vil lytte. Især når nu jeg selv har fået en platform på sociale medier."

Josephinelivin

Influent & coach

"Jeg har valgt at blive ambassadør for GirlTalk, da jeg simpelthen synes det er så vigtigt, at vi alle har nogen at snakke med. Ingen skal gå igennem en svær tid alene, og jeg er så taknemmelig for at jeg med min stemme kan være med til at gøre opmærksom på, at der er en organisation som GirlTalk, der netop er her, når vi har allermest brug for det."

Karoline Hamm

Skuespiller

"Hos Girltalk sættes der fokus på alle de vigtige og svære emner alle kan gå og tumle med. At min stemme i GEG kan være med til at gøre en lille forskel, og sende nogen i en ny retning, betyder så meget. Jeg brænder for at snakke om de svære ting, og går med glæde forrest i at tage snakken om det der ikke tør nævnes. GEG = Girls Empower Girls og JA! Sammen står vi stærkere, og det er mig en ære at være en del af et fælleskab hvor vi hylder og støtter hinanden."

Bella Nergaard

Content creator og yoga-instruktør

"Jeg bruger min platform til at fortælle om min rejse som kvinde med autisme og ADHD, om selvkærlighed og selvværd. Jeg brænder for at introducere yoga til dem, der altid har ønsket sig at prøve det, men føler sig for ængstelige til at komme i et yoga-studie. Som plus-size model deler jeg også mine erfaringer med forventninger til kroppe på de sociale medier, i håbet om at bidrage til vigtige samtaler om skønhedsstandarder i Danmark."

Camilla Munksø

Influent & podcaster

“Mit hjerte brænder for at hjælpe unge piger og gøre mit bedste for at huske dem på, at de aldrig er alene, og at de er gode nok - præcis som de er. Derfor er jeg også utrolig stolt af at være ambassadør for GirlTalk og det vigtige arbejde, de laver. Ingen skal sidde med svære tanker og føle sig alene, og derfor er en organisation som GirlTalk så utrolig meningsfuld, så unge piger kan have et trygt sted at gå hen.”

Mathilde Kramer

Atlet

"Vi lever i et præstationssamfund, og det kan være utrolig udfordrende at navigere i de forventninger, der er fra omverdenen, de store ambitioner og det pres, vi oplever - ikke mindst fra os selv. Jeg synes, at GirlTalks budskab om, at vi skal støtte op om hinanden og vores medsøstre er utrolig vigtigt, fordi vi kan komme meget længere, hvis vi løfter hinanden. Gennem min sport gør jeg, hvad jeg kan, for at inspirere andre piger til at turde gå deres egne veje. Hvis jeg kan være med til at gøre en forskel for bare én pige, er jeg meget taknemmelig.”

Malene Riis

Podcaster & curve-model

“Da jeg var yngre, oplevede jeg en svær ensomhed og længsel efter en, jeg kunne tale med, da jeg kæmpede med kropsskam, lavt selvværd og mobning. Derfor ligger det mit hjerte utrolig nært at være ambassadør for GirlTalk. Jeg ønsker at hjælpe unge piger til at hvile mere i sig selv, embrace deres krop og til vide, at de ikke behøver at præstere med 12-taller, have mange følgere på de sociale medier eller se ud på en bestemt måde for at være kloge, smukke eller interessante nok. Du er unik. Der findes kun én af dig, og dét er din superpower.”

Signe Thielsen

Skuespiller & influent

“Som GirlTalk-ambassadør håber jeg at kunne sætte mere fokus på de ting, der kan være svære at snakke om.”

Merle Filukka

"Vi har nogle helt grundlæggende samfundsnormer samt forventninger til unge piger jeg ikke vil være med til at støtte op om. Derfor tror jeg på at jeg bliver nød til at være med til at ændre på dem!"

Natasja Vind

Youtuber & influent

Beskrivelse på vej.

Andrea Heick Gadeberg

Skuespiller

"Jeg er ambassadør for GirlTalk fordi jeg synes det er det sejeste projekt! Alle skal have mulighed for et sted at søge hen når de har det svært og mangler nogen at snakke med. GirlTalk tør at berøre emner der er hårde og svære at tale om. Det vil jeg gerne være med til at støtte op om."

Signe Bro

Svømmer

“Jeg er ambassadør på Girls Empower Girls, fordi jeg synes, at vi unge piger ofte står alene med vores problemer i livet, og det kan være svært at vide, om der er andre, der har det ligesom os. Gennem ærlighed og fællesskab står vi stærkere sammen.”

Simone Rosenborg

Freelancer & podcaster

“Jeg er ambassadør, fordi jeg vil gøre en forskel for de nye generationer. Jeg manglede én som mig, da jeg selv var ung, og det vigtigste i den alder er at blive mødt, rummet, støttet og forstået.”

Sofie Buus

"Jeg er stolt GEG-ambassadør hos GirlTalk, fordi jeg elsker universet og synes det er så vigtigt. Vi lever i et samfund, hvor vi hele tiden præstere og aldrig føler, at vi er NOK, som vi er. Mental sundhed, selvudvikling og større fokus på indre værdier betyder enormt meget for mig, og det er fedt, at kunne være med til, at sætte mere fokus på det i fællesskab med de skønne GEG-ambassadører."

Vickie Westen

Influent & podcaster

“At være ambassadør for GirlTalk er en kæmpe ære for mig. Jeg har gennem to år været frivillig i GirlTalk og er blevet dybt berørt af, hvor svært alt for mange unge har det lige nu. Heldigvis findes GirlTalk, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at sprede budskabet om de mange fantastiske tilbud, unge piger kan benytte sig af i organisationen. Det kan være en jungle at navigere i forventningspres og perfekthedskultur, derfor vil jeg som ambassadør vise pigerne, at de bestemt ikke er alene – og at det hele nok skal gå!”

Julie Melchiorsen

Influent & podcaster

"Flere og flere unge piger oplever en hverdag med ensomhed, utilstrækkelighed og mistrivsel. Jeg er blevet ambassadør for Girls Empower Girls netop for disse piger! Jeg ønsker at skabe fokus på mine medsøstre og formidle GirlTalks initiativer i håbet om at hjælpe unge piger! Jeg stolt og føler stor ære over at kunne vise GirlTalks fantastiske arbejde og de mange frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde hver dag!"

Natasha Høyer

"Jeg har valgt at blive ambassadør for GirlTalk, fordi der idag er et kæmpe pres på unge kvinder. Et pres i alle sammenhæng, som jeg meget gerne vil være med til at belyse. Vi lever i en verden med en kæmpe perfekthedskultur, hvor unge mennesker, stort set kun kan begå fejl… Jeg elsker at GirlTalk prøver at gøre op med denne kultur og bringe noget positivt ind i snakken 🫶"

Jackie Klink

Youtuber & influent

“Jeg er en del af GEG, fordi jeg med min positive tilgang og udstråling gerne vil være med til at belyse de samfundsmæssige og personlige problematikker, piger/kvinder står over for i dag. Jeg er enormt stolt over at kunne kalde mig ambassadør for en organisation, som tør at sige realiteterne højt, og hvis værdier bl.a. er at få kvinder/piger til at løfte i flok. Som ambassadør for GirlTalk bliver jeg beriget med en masse vigtig information, venskaber og værdier - som jeg forhåbentlig, gennem min egen person og engagement kan være med til at formidle videre ❤️”

Julie Thielsen

Youtuber & influent

"Ingen fortjener at stå alene i svære og hårde tider. Vi har alle brug for støtte, omsorg og forståelse. Derfor er jeg stolt af at være ambassadør for noget så vigtigt som GirlTalk, der netop tilbyder dette til alle piger. Jeg kendte desværre ikke selv til GirlTalk som ung pige, hvor det uden tvivl kunne have hjulpet mig en masse - og er derfor glad for at være med til at skabe større opmærksomhed omkring det."

Louise Bjerre

Influent & coach

"Jeg har valgt at være en del af GEG, da jeg længe har fulgt GirlTalks arbejde og kan stå 110 % inde for deres vision og mission. Jeg mener, at der burde være et langt større fokus på pigers mentale sundhed samt trivsel på sociale medier og skoler. Alt for mange mistrives, føler sig forkerte eller ensomme. Derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle være med i projektet, da jeg blev spurgt. Jeg ville selv ønske, at jeg havde kendt til GirlTalk, da jeg var ung, forvirret og ikke følte mig god nok. Nu har jeg mulighed for at være med til at sprede budskabet #Duerværdifuld, og det gør mig glad ind i hjertet."

Sara Bjelke

Influent & podcaster

"Jeg er frivillig ambassadør for GirlTalk, fordi jeg brænder for at gøre en forskel ved at tale om det, der kan være svært at sætte ord på. Jeg håber, at flere unge piger vil blive inspireret til at tale højt om udfordringer og glæder, og støtte hinanden i det store og det små, for ingen fortjener at føle sig alene her i livet."

Mathilde Olsen

“Mit navn er Mathilde Olsen, jeg er 24 år gammel. Til daglig udfolder jeg min kreativitet på internettet. Den kreativitet kan jeg takke min ADD for (den stille version af ADHD). Jeg har igennem hele mit liv følt mig anderledes. Jeg har altid haft det rigtig svært i det sociale, samt det faglige og ikke mindst det mentale. Jeg er utrolig ked af, at jeg ikke fik den hjælp jeg havde brug for dengang. Derfor har jeg sagt ja til og være en del af Girltalk’s ambassadør team, i håb om at kunne gøre en forskel.”

Camma

Feminist, musiker og digital kreatør

"Jeg har valgt at blive ambassadør for girltalk da jeg ser den enorme værdi et netværk af kvinder som inspirerer, viser sårbarhed og ærlighed. Girltalk er og har været et lys for utrolig mange unge piger og kvinder og det er noget jeg er stolt af at kunne være en del af"

Julie Ølgaard

Skuespiller

"Jeg har sagt ja til at være ambassadør for GirlTalk, da jeg virkelig mener, det er et vigtigt redskab at have for unge piger - ja piger i alle aldre - da alle kan have brug for en at tale med om stort og småt. Det at vide, at der er skabt et trygt og godt forum, man kan række ud til, er alfa omega - og det er lige præcis det, Girltalk er og kan"

Youssef Wayne Hvidtfeldt

Skuespiller

”Jeg er ambassadør for GirlTalk, fordi jeg mener, at det som mand også er vigtigt at bakke op om at styrke trivsel blandt piger og unge kvinder. Jeg ved, hvor vigtigt GirlTalks arbejde er for rigtig mange unge, så jeg er stolt over at kunne bruge min stemme til at støtte op om GirlTalks store arbejde. For mig at se har alle unge brug for et trygt sted, hvor de kan mærke, at de er gode nok som de er, og at de aldrig er alene.”

Anna Thygesen

Kommunikationsrådgiver og CEO, WeDoCommunication

"GirlTalk gør en kæmpe forskel for rigtig mange piger og unge kvinder. Når man er ung kan livet føles svært. Rigtigt svært. Det syntes jeg også, da jeg var ung. Derfor bakker jeg selvfølgelig op om alle GirlTalks aktiviteter, hvor piger og unge kvinder får hjælp og rådgivning."

Peter Mygind

Skuespiller & foredragsholder

“Gennem mine foredrag har jeg mødt mange unge mennesker, som mangler nogen at tale med. De har svære ting i deres liv, som de ikke tør fortælle til deres nærmeste voksne. Jeg ser derfor behovet for, at der eksisterer en organisation som GirlTalk, der udfylder en vigtig funktion for de unge piger. Mange af de unge, jeg møder, når jeg holder foredrag, skriver til mig efterfølgende på Facebook og fortæller om deres vanskeligheder. Jeg henviser gerne disse unge til GirlTalk, når de henvender sig om selvmordstanker, selvlede eller selvskade. Jeg har fulgt GirlTalk igennem mange år, og da jeg blev spurgt om at være ambassadør i 2011, var det derfor oplagt for mig at sige ja.”

Emilia van Hauen

Kultursociolog, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og forfatter

"Unge piger er den mest ensomme gruppe i samfundet i disse år og samtidig lider over 50 % af dem af høj stress. Begge dele er en katastrofe og forventeligt. For den unge generation har aldrig været så presset på de ydre og indre parametre, som de er i dag. Derfor er Girltalk et helt nødvendigt og ikke mindst kærligt initiativ. Både for samfundet, og især for den enkelte unge pige, som rækker ud efter forståelse og støtte – og som får det, så hun kan komme videre i livet. Jeg støtter GirlTalk af hele mit hjerte og er meget glad og beæret over at være ambassadør for denne fantastiske organisation.”

Szhirley

Iværksætter & sangerinde

“Jeg vil så gerne være med til at inspirere pigerne ud fra mine egne erfaringer. Kan jeg, gennem musikken, gøre en forskel for en eller flere, er jeg dybt taknemmelig.”

Cecilie Schmeichel

Influent & iværksætter

“Jeg har valgt at sige ja til at være ambassadør for GirlTalk, fordi jeg synes, at det er en super vigtig organisation! Et værktøj jeg selv manglede, da jeg var ung, og jeg ønsker at alle piger ved, at denne mulighed er der for dem. Ingen skal kæmpe alene, vi har allesammen brug for omsorg, kærlighed og nogen, der lytter. Derfor er jeg en del af GirlTalk!”

Claire Ross-Brown

Skuespiller og stifter af CJ London Tøj

"GirlTalk er præcis den type velgørenhed, som jeg søgte at blive ambassadør for. Unge piger og kvinder i dag har brug for så meget vejledning og støtte som muligt i en verden, der er hård for mange. Da jeg selv kommer fra en dysfunktionel familie, har jeg altid ønsket at hjælpe, hvor jeg kan, og GirlTalks værdier er helt i tråd med mine egne."

Linda Andrews

Sangerinde

”GirlTalk er fyldt med mennesker, som giver alt, hvad de kan for at gøre en forskel for unge piger. Desværre er der mange mennesker, der er ligeglade med dem omkring dem, men her lyser GirlTalk op og tager et stort medansvar.”

Lizl Rand

Forfatter og foredragsholder

"Jeg ville ønske, jeg selv havde haft et sted som GirlTalk, da jeg var ung. Et sted hvor jeg kunne føle mig rummet og dele alle mine umulige tanker og følelser. Så havde jeg nok ikke følt mig så ensom og udenfor, som jeg har gjort i store dele af mit liv. Mit bedste råd til både unge og voksne: Vær nysgerrig. Lad det være din drivkraft. I stedet for at føle dig presset over tidens krav om, at du skal finde din passion/mission eller en større mening med dig i verden – så følg din nysgerrighed. Det vil berige dit liv og føre dig til destinationer, du ikke anede fandtes. Når du er nysgerrig finder du ud af, at vi alle blot er små vigtige dråber, der sammen skaber havet.”

Minna Lund

Guldsmed og stifter af Milas Jewellery

“Der er utroligt mange ting som unge piger skal kunne forholde sig til, kunne sortere i, leve op til og deale med i dag. GirlTalk er et sted hvor man kan søge hjælp. Der er et behov for at man kan gå et sted hen og det behov vil givetvis ikke blive mindre, desværre. Jeg synes der er rigtig mange ting at slås for. Derfor synes jeg, det er dejligt at GirlTalk er sådan et stærkt kvindeligt fokuseret forum, som passer på pigerne og forhåbentlig gør dem stærkere.”