Mød GirlTalks ambassadører

Erhvervs- og Kulturambassadører

Peter Mygind

Skuespiller & foredragsholder

“Gennem mine foredrag har jeg mødt mange unge mennesker, som mangler nogen at tale med. De har svære ting i deres liv, som de ikke tør fortælle til deres nærmeste voksne. Jeg ser derfor behovet for, at der eksisterer en organisation som GirlTalk, der udfylder en vigtig funktion for de unge piger. Mange af de unge, jeg møder, når jeg holder foredrag, skriver til mig efterfølgende på Facebook og fortæller om deres vanskeligheder. Jeg henviser gerne disse unge til GirlTalk, når de henvender sig om selvmordstanker, selvlede eller selvskade. Jeg har fulgt GirlTalk igennem mange år, og da jeg blev spurgt om at være ambassadør i 2011, var det derfor oplagt for mig at sige ja.”

Minna Lund

Guldsmed og stifter af Milas Jewellery

“Der er utroligt mange ting som unge piger skal kunne forholde sig til, kunne sortere i, leve op til og deale med i dag. GirlTalk.dk er et sted hvor man kan søge hjælp. Der er et behov for at man kan gå et sted hen og det behov vil givetvis ikke blive mindre, desværre. Jeg synes der er rigtig mange ting at slås for. Derfor synes jeg, det er dejligt at GirlTalk.dk er sådan et stærkt kvindeligt fokuseret forum, som passer på pigerne og forhåbentlig gør dem stærkere.”

Emilia van Hauen

Kultursociolog, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og forfatter

"Unge piger er den mest ensomme gruppe i samfundet i disse år og samtidig lider over 50 % af dem af høj stress. Begge dele er en katastrofe og forventeligt. For den unge generation har aldrig været så presset på de ydre og indre parametre, som de er i dag. Derfor er Girltalk et helt nødvendigt og ikke mindst kærligt initiativ. Både for samfundet, og især for den enkelte unge pige, som rækker ud efter forståelse og støtte – og som får det, så hun kan komme videre i livet. Jeg støtter GirlTalk af hele mit hjerte og er meget glad og beæret over at være ambassadør for denne fantastiske organisation.”

Lizl Rand

Forfatter og foredragsholder

"Jeg ville ønske, jeg selv havde haft et sted som GirlTalk.dk, da jeg var ung. Et sted hvor jeg kunne føle mig rummet og dele alle mine umulige tanker og følelser. Så havde jeg nok ikke følt mig så ensom og udenfor, som jeg har gjort i store dele af mit liv. Mit bedste råd til både unge og voksne: Vær nysgerrig. Lad det være din drivkraft. I stedet for at føle dig presset over tidens krav om, at du skal finde din passion/mission eller en større mening med dig i verden – så følg din nysgerrighed. Det vil berige dit liv og føre dig til destinationer, du ikke anede fandtes. Når du er nysgerrig finder du ud af, at vi alle blot er små vigtige dråber, der sammen skaber havet.”

Sarah West

Sangerinde

"Jeg startede selv som frivillig på Girltalk for mange år siden og blev så rørt over de mange historier og samtaler jeg havde med pigerne på chatten. Jeg havde altid selv fundet trøst i musikken, og “ Tag min hånd” var en sang, som jeg skrev i forhåbning om, at den ville få hvem end, der hørte den, til at føle sig mindre alene. I dag er jeg stolt af at være ambassadør og håber forsat, at jeg kan være med til at gøre en forskel!"

Anna Thygesen

Kommunikationsrådgiver og CEO, WeDoCommunication

GirlTalk gør en kæmpe forskel for rigtig mange piger og unge kvinder. Når man er ung kan livet føles svært. Rigtigt svært. Det syntes jeg også, da jeg var ung. Derfor bakker jeg selvfølgelig op om alle GirlTalks aktiviteter, hvor piger og unge kvinder får hjælp og rådgivning.

Claus Dyhr

Partner hos Right A/S

”GirlTalk.dks hjælp til unge piger er til inspiration for os alle. Som forælder støtter jeg derfor gerne op omkring gode initiativer og især initiativer, som omfatter børn. Børns trivsel i hverdagen er det bedste afsæt, vi kan give dem for deres videre færd i livet, og derfor hjælper jeg naturligvis gerne."

Julie Ølgaard

Skuespiller

"Jeg har sagt ja til at være ambassadør for GirlTalk, da jeg virkelig mener, det er et vigtigt redskab at have for unge piger - ja piger i alle aldre - da alle kan have brug for en at tale med om stort og småt. Det at vide, at der er skabt et trygt og godt forum, man kan række ud til, er alfa omega - og det er lige præcis det, Girltalk er og kan"

Anna Frellsen

CEO , Maternity Foundation

"Jeg er stolt over at være ambassadør for GirlTalk, der arbejder dagligt med at minde unge piger om deres værdi og tale med dem om deres trivsel. For alle er gode nok – alle er værdifulde. Og ingen er bedre til at sætte fokus på dette og hjælpe unge piger end GirlTalk. Jeg vil gøre alt jeg kan for at hjælpe med at støtte op og sætte opmærksomhed på det vigtige arbejde."

Claire Ross-Brown

Skuespiller og stifter af CJ London Tøj

GirlTalk er præcis den type velgørenhed, som jeg søgte at blive ambassadør for. Unge piger og kvinder i dag har brug for så meget vejledning og støtte som muligt i en verden, der er hård for mange. Da jeg selv kommer fra en dysfunktionel familie, har jeg altid ønsket at hjælpe, hvor jeg kan, og GirlTalks værdier er helt i tråd med mine egne.

Szhirley

Iværksætter & sangerinde

“Jeg vil så gerne være med til at inspirere pigerne ud fra mine egne erfaringer. Kan jeg, gennem musikken, gøre en forskel for en eller flere, er jeg dybt taknemmelig.”

Michelle Hviid

Foredragsholder, forfatter & iværksætter

“Jeg synes at presset på de unge mennesker i dag er ubærligt. I en grad hvor jeg drømmer om at befri min pige ved at leve på kokosnødder i vandkanten på en stand. Det kan jeg ikke. Hendes virkelighed er NU, med lysår i timen. Men jeg kan forsøge at være med til skabe et net, der kan gribe alle, der falder. Det har Anna gjort med GirlTalk. Jeg er stolt af og glad for at være med på rejsen, og vil gerne bidrage, hvor jeg kan.”

Linda Andrews

Sangerinde

”GirlTalk.dk er fyldt med mennesker, som giver alt, hvad de kan for at gøre en forskel for unge piger. Desværre er der mange mennesker, der er ligeglade med dem omkring dem, men her lyser GirlTalk.dk op og tager et stort medansvar.”

Sofie Lassen-Kahlke

Skuespiller & foredragsholder

“Hvis jeg bare kan hjælpe en enkelt pige med at få det bedre, vil jeg være så utrolig glad. Med GirlTalk.dk er pigerne aldrig alene derude. Vi har ét liv, og GirlTalk.dk står klar til at hjælpe alle med at få et godt et.”

Jeanette Ottesen

Podcaster & coach, tidl. svømmer

Jeg er GirlTalk-ambassadør, fordi jeg selv ville ønske, at jeg havde vidst, at GirlTalk fandtes, da jeg manglede nogle at snakke med som ung. Det, GirlTalk kan gøre for unge piger, er unikt, og jeg glæder mig over, at min egen datter kan gøre brug af GirlTalk, hvis hun en dag står i en situation, hvor hun ikke føler, at hun kan snakke med andre. Jeg er stolt af at kunne repræsentere GirlTalk.

Cecilie Schmeichel

Influent & iværksætter

“Jeg har valgt at sige ja til at være ambassadør for GirlTalk, fordi jeg synes, at det er en super vigtig organisation! Et værktøj jeg selv manglede, da jeg var ung, og jeg ønsker at alle piger ved, at denne mulighed er der for dem. Ingen skal kæmpe alene, vi har allesammen brug for omsorg, kærlighed og nogen, der lytter. Derfor er jeg en del af GirlTalk!”

Ungeambassadører

Jasmin Lind

Youtuber

“Jeg har valgt at blive ambassadør for GirlTalk, fordi jeg ønsker at bruge min stemme til at hjælpe folk. Jeg ønsker at være en slags storesøster for nogle af de piger, der sidder derude og har brug for en.”

Girls Empower Girls-ambassadører


Vores ambassadører i ‘Girls Empower Girls’ er alle unge kvinder, som brænder for at gøre en forskel for deres medsøstre. Med en god blanding af egne erfaringer og gode råd fra GirlTalk sætter de fokus på temaer, som ofte fylder i ungdomslivet, og som vi har brug for at tale om.

Læs mere om Girls Empower Girls

Camilla Munksø

Influent & podcaster

“Mit hjerte brænder for at hjælpe unge piger og gøre mit bedste for at huske dem på, at de aldrig er alene, og at de er gode nok - præcis som de er. Derfor er jeg også utrolig stolt af at være ambassadør for GirlTalk og det vigtige arbejde, de laver. Ingen skal sidde med svære tanker og føle sig alene, og derfor er en organisation som GirlTalk så utrolig meningsfuld, så unge piger kan have et trygt sted at gå hen.”

Josephinelivin

Influent & coach

"Jeg har valgt at blive ambassadør for GirlTalk, da jeg simpelthen synes det er så vigtigt, at vi alle har nogen at snakke med. Ingen skal gå igennem en svær tid alene, og jeg er så taknemmelig for at jeg med min stemme kan være med til at gøre opmærksom på, at der er en organisation som GirlTalk, der netop er her, når vi har allermest brug for det."

Julie Melchiorsen

Influent & podcaster

"Flere og flere unge piger oplever en hverdag med ensomhed, utilstrækkelighed og mistrivsel. Jeg er blevet ambassadør for Girls Empower Girls netop for disse piger! Jeg ønsker at skabe fokus på mine medsøstre og formidle GirlTalks initiativer i håbet om at hjælpe unge piger! Jeg stolt og føler stor ære over at kunne vise GirlTalks fantastiske arbejde og de mange frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde hver dag!"

Mathilde Kramer

Atlet

"Vi lever i et præstationssamfund, og det kan være utrolig udfordrende at navigere i de forventninger, der er fra omverdenen, de store ambitioner og det pres, vi oplever - ikke mindst fra os selv. Jeg synes, at GirlTalks budskab om, at vi skal støtte op om hinanden og vores medsøstre er utrolig vigtigt, fordi vi kan komme meget længere, hvis vi løfter hinanden. Gennem min sport gør jeg, hvad jeg kan, for at inspirere andre piger til at turde gå deres egne veje. Hvis jeg kan være med til at gøre en forskel for bare én pige, er jeg meget taknemmelig.”

Malene Riis

Podcaster & curve-model

“Da jeg var yngre, oplevede jeg en svær ensomhed og længsel efter en, jeg kunne tale med, da jeg kæmpede med kropsskam, lavt selvværd og mobning. Derfor ligger det mit hjerte utrolig nært at være ambassadør for GirlTalk. Jeg ønsker at hjælpe unge piger til at hvile mere i sig selv, embrace deres krop og til vide, at de ikke behøver at præstere med 12-taller, have mange følgere på de sociale medier eller se ud på en bestemt måde for at være kloge, smukke eller interessante nok. Du er unik. Der findes kun én af dig, og dét er din superpower.”

Jackie Klink

Youtuber & influent

“Jeg er en del af GEG, fordi jeg med min positive tilgang og udstråling gerne vil være med til at belyse de samfundsmæssige og personlige problematikker, piger/kvinder står over for i dag. Jeg er enormt stolt over at kunne kalde mig ambassadør for en organisation, som tør at sige realiteterne højt, og hvis værdier bl.a. er at få kvinder/piger til at løfte i flok. Som ambassadør for GirlTalk bliver jeg beriget med en masse vigtig information, venskaber og værdier - som jeg forhåbentlig, gennem min egen person og engagement kan være med til at formidle videre ❤️”

Vickie Westen

Influent & podcaster

“At være ambassadør for GirlTalk er en kæmpe ære for mig. Jeg har gennem to år været frivillig i GirlTalk og er blevet dybt berørt af, hvor svært alt for mange unge har det lige nu. Heldigvis findes GirlTalk, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at sprede budskabet om de mange fantastiske tilbud, unge piger kan benytte sig af i organisationen. Det kan være en jungle at navigere i forventningspres og perfekthedskultur, derfor vil jeg som ambassadør vise pigerne, at de bestemt ikke er alene – og at det hele nok skal gå!”

Signe Bro

Svømmer

“Jeg er ambassadør på Girls Empower Girls, fordi jeg synes, at vi unge piger ofte står alene med vores problemer i livet, og det kan være svært at vide, om der er andre, der har det ligesom os. Gennem ærlighed og fællesskab står vi stærkere sammen.”

Simone Rosenborg

Freelancer & podcaster

“Jeg er ambassadør, fordi jeg vil gøre en forskel for de nye generationer. Jeg manglede én som mig, da jeg selv var ung, og det vigtigste i den alder er at blive mødt, rummet, støttet og forstået.”

Signe Thielsen

Skuespiller & influent

“Som GirlTalk-ambassadør håber jeg at kunne sætte mere fokus på de ting, der kan være svære at snakke om.”

Louise Bjerre

Influent & coach

Jeg har valgt at være en del af GEG, da jeg længe har fulgt GirlTalks arbejde og kan stå 110 % inde for deres vision og mission. Jeg mener, at der burde være et langt større fokus på pigers mentale sundhed samt trivsel på sociale medier og skoler. Alt for mange mistrives, føler sig forkerte eller ensomme. Derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle være med i projektet, da jeg blev spurgt. Jeg ville selv ønske, at jeg havde kendt til GirlTalk, da jeg var ung, forvirret og ikke følte mig god nok. Nu har jeg mulighed for at være med til at sprede budskabet #Duerværdifuld, og det gør mig glad ind i hjertet.

Julie Thielsen

Youtuber & influent

Ingen fortjener at stå alene i svære og hårde tider. Vi har alle brug for støtte, omsorg og forståelse. Derfor er jeg stolt af at være ambassadør for noget så vigtigt som GirlTalk, der netop tilbyder dette til alle piger. Jeg kendte desværre ikke selv til GirlTalk som ung pige, hvor det uden tvivl kunne have hjulpet mig en masse - og er derfor glad for at være med til at skabe større opmærksomhed omkring det.

Sara Bjelke

Influent & podcaster

Jeg er frivillig ambassadør for GirlTalk, fordi jeg brænder for at gøre en forskel ved at tale om det, der kan være svært at sætte ord på. Jeg håber, at flere unge piger vil blive inspireret til at tale højt om udfordringer og glæder, og støtte hinanden i det store og det små, for ingen fortjener at føle sig alene her i livet.

Natasja Vind

Youtuber & influent

Beskrivelse på vej.