perfekthed findes ikke

perfekthed findes ikke

#timeoutforpiger er et opgør med perfekthedskultur. Sammen med Odense Håndbold siger vi nej til urealistiske idealer, der presser piger på både ude- og hjemmebanen.

Støt kampen mod mistrivsel

perfektion sender piger ud af sport

Næsten to ud af tre teenagepiger stopper i sports- og foreningslivet, inden de fylder 18 år.  

En af de primære årsager til den ærgerlige udvikling er, at unge piger oplever et stort forventningspres. Man skal være perfekt; men det kan ingen leve op til. Derfor råber vi nu højt for en #timeoutforpiger. 


Med hjælp fra ambassadører, håndboldspillere, foreningslivet og alle jer, der bakker op om håndbolddanmark, sætter vi fokus på en unødvendig perfekthedskultur, der sender piger ud af banen. Ingen piger skal føle et pres, der bidrager til stress og dårligt selvværd. Hjælp os med at spille pigerne gode - se her hvordan:

Hvad vil vi opnå?

Vi sætter fokus på et problem, der går på tværs af landets sportshold og foreninger. Vi siger NEJ til perfekthed både digitalt og ude i de danske haller. Ved at sprede håndtegnet #timeoutforpiger sender vi en klar besked om, at problemet skal løses her og nu. 

Vi vil skabe bedre rammer og en tryg kultur i foreningslivet. Det gør vi ved at invitere til debat, workshops og samarbejde mellem foreningsmedlemmer, trænere og forældre, så alle bliver klædt på til forandring.

Derudover sikrer GirlTalk piger gratis chatrådgivning og trygge sociale fællesskaber, hvor vi giver plads til svære samtaler om alt det, der knytter sig til at være ung i dag.

Se kampagnefilmen #timeoutforpiger

 

Se video

Hør Andrea Aagot, Mie Højlund, Althea Reinhardt, Elma Halilcevic og Helena Elver give råd til deres yngre selv

 

Se video