Chat med os i dag fra 19:00 - 23:00
Skriv et brev
Pige, 17 år
29. maj 2024

Jeg har svært ved at give ham tid alene, for han er bare den eneste, jeg kan være mig selv med

Hej
Jeg er en pige på 17 år, som har det dårligt for tiden.

Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 2 år. Han er begyndt og blive meget kold og afvisende overfor mig, men andre dage kan han kigge mig i øjnene og sige hvor forelsket han er i mig og hvordan han ikke vil kunne leve uden mig. Jeg hader at det er sådan, for ved aldrig hvad jeg vågner op til, om vi er gode eller om han er totalt afvisende..
Det er utroligt hårdt og være i, så hårdt at jeg ikke kan spise, eller sove..
Jeg har Adhd, og meget angst, så ved ikke om det kan spille en rolle i at jeg bliver ekstra påvirket og ked af det.
Jeg er meget sårbare fordi jeg lige er droppet ud af mit gymnasie, og har ikke nogen tætte veninder, og føler ikke min mor forstår mig når jeg snakker med hende om tingene. Min kæreste fylder hele mit liv og det har han gjort i de 2 år vi har været sammen, vi har sovet sammen vær dag i ca. 2 år, og været uafbrudt sammen, så det er så hårdt, at skulle gøre simple ting uden ham.
Jeg gøre alt for og få vores forhold til og fungere, men han er meget dårlig til og kommunikere med mig, og ofte svar han ikke på mine beskeder eller opkald..
De få gange vi har snakket, har jeg spurgt hvad han ville, og sagt at jeg ikke kan holde ud at det er som det er. Han siger være gang at han elsker mig og ikke kan leve uden mig, men at han ikke ved hvad der sker for han er som er for tiden.
Jeg har svært ved og give ham tid alene, for savner ham så meget, og han er bare den eneste jeg har i mit liv som jeg bare føler jeg kan være mig selv 100% med.
Synes det er så ubehaligt at have kvalme og ryste hele tiden, og ingen appetit have. Men jeg føler bare at han er den eneste som kan gøre mig glad igen..
Hvad skal jeg gøre?

Tak for og læse mit brev❤️

Læs hele brevet

GirlTalks svar

Kære du! 

Tusinde tak for, at du skriver ind til vores brevkasse. Det er virkelig sejt, at du skriver ind og har lyst til at dele dine tanker og følelser med os. 

Det lyder rigtig hårdt aldrig at vide, hvad man vågner op til. Det lyder også rigtig hårdt, at dine følelser er så bundet til hans følelser og humør den dag. Derfor er det også bare ekstra sejt, at du har forsøgt at spørge ham direkte. Det kan nemlig være rigtig svært og grænseoverskridende at skulle være så direkte og ærlig omkring sine følelser.  Jeg har også selv prøvet at have ondt i maven og kvalme over mine relationer, så jeg kan virkelig godt genkende det, som du skriver. Og sådan er der ingen, som skal have det.

Måske man skal prøve at vende hele situationen om. Selvom det er svært, så kunne du måske også prøve at se hans alene-tid som en mulighed for, at du selv har noget tid og overskud til at finde ud af hvad du godt kan lide at lave, når du er alene. Måske bare starte i de små ting, og så fokusere på at gøre noget godt for dig selv hver gang I ikke er sammen. Det kunne være at tegne, se en god serie som din kæreste måske ikke har lyst til at se, men som du rigtig gerne vil? 

Jeg ved, at du lige er droppet ud af gymnasiet, og at det nok også kan føltes lidt ensomt, hvis man ikke har andre at dele de ting med. Gymnasiet er slet ikke det rigtige for alle, men det kan være en fin måde at finde både en hverdag og et fællesskab. Mon du kunne finde dit helt eget fællesskab et andet sted? Hvis du nu fandt ud af, at du faktisk elsker at læse eller tegne, kunne det jo være, at der var nogle fællesskaber omkring dig, hvor man laver netop lige det? 

Du skriver, at du har svært ved at give ham alene-tid. Det kan jeg godt forstå. Det lyder som om, at du hviler mest i jeres forhold, når du ved, at han er tæt på - men det lyder også rigtig hårdt for jeres forhold. Måske det ville hjælpe dig at snakke med nogle andre om dine følelser også? Det hjælper nogle gange at sige det højt eller måske endda snakke med nogen, som har det på præcis samme måde som dig? 

Du skriver også, at din mor har svært ved at forstå, hvordan du har det, når du forsøger at snakke med hende om det. Tror du det ville hjælpe hende, hvis du viste det brev, du har skrevet til os? Hvis du prøver at sætte flere ord på, hvordan noget følelses i kroppen eller hvilke tanker du får, når noget bestemt sker, så er det meget nemmere for en anden person at kunne sætte sig ind i det. 

Husk, at du kan altid skrive til GirlTalk, både her og i chatten, når du har brug for en, at dele dine tanker med. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme på nogle gode formuleringer til, når du skal snakke med din kæreste, din mor eller måske en helt tredje person, så du har mulighed for at kunne sætte flere ord på. 

En sidste ting, jeg bed mærke i var, at du skriver, at du kun kan være dig selv 100 procent sammen med ham. Jeg håber, du ved, at der er mange, som ville elske dig, når du er 100 procent dig selv. Du er god, som du er <3 Jeg kan ikke give dig et fysisk kram, men du kan få et stort virtuel kram af med på vejen af mig. 

Kærlig hilsen 
Laura

Del dine tanker med os

Vi svarer på dit brev så hurtigt som muligt. Du finder dit svar her på siden.








Pigetanker

Har du nogle tanker, du har brug for at få ud af hovedet, så de fylder mindre? Du kan dele dem med os her eller læse andre pigers spørgsmål, følelser og oplevelser.

Skriv et brev

Filtre
Skriv et brev
Filter pigetanker

Vil du vide mere om:

  • Venskaber og familie
  • Krop og sex
  • Selvværd
  • Kærlighed
  • Skole og uddannelse
  • Trivsel
  • Andet

Alder:

  • 10 år
  • 11 år
  • 12 år
  • 13 år
  • 14 år
  • 15 år
  • 16 år
  • 17 år
  • 18 år
  • 19 år
  • 20 år
  • 21 år
  • 22 år
  • 23 år
  • 24 år
  • 24+ år
Vis flere filtre Vis færre filtre
1132 Resultater