Har du brug for at tale med nogen om din datters trivsel?

Så book en samtale i forældrerådgivningen. Samtalen er gratis, fortrolig og alle vores frivillige rådgivere har en relevant børne- eller sundhedsfaglig uddannelse og ungdomsfaglig erfaring. FORÆLDRERÅDGIVNINGEN HAR LUKKET FOR BOOKINGER I JULI MÅNED.

Hvem er vores forældrerådgivere?

Alle vores rådgivere er frivillige, som har en børne- eller sundhedsfaglig uddannelse og ungdomsfaglig erfaring. Vi udvælger vores frivillige rådgivere nøje, så vi er sikre på, at de har kompetencerne til at varetage en rådgiverfunktion. Alle vores rådgivere modtager løbende undervisning og supervision i forbindelse med rådgivningsarbejdet.

Mød GirlTalks forældrerådgiver Alexia

Hvem sidder bag telefonerne i GirlTalks forældrerådgivning? Én af vores dygtige rådgivere er Alexia. Alexia er frivillig i vores forældrerådgivning på femte år. Hun er oprindeligt uddannet lærer, og hun har i en længere årrække arbejdet med rådgivning inden for spiseforstyrrelser og selvskade. Sammen med vores øvrige forældrerådgivere rådgiver Alexia om alt, hvad der kan fylde som forælder til en ung. Det kan være alt fra selvskade, trivsel, relationer og håndtering af forældrerollen og konkrete konflikter.

Har jeres rådgivere tavshedspligt?

I vores rådgivning for forældre tilbyder vi fortrolige samtaler. Rådgivningen bygger på et fortrolighedsprincip, som i praksis betyder, at rådgiverne har tavshedspligt. Du er altså ikke anonym, når du henvender dig, men rådgiverne må ikke dele, hvad I taler om uden for GirlTalk.

I slutningen af samtalen tilbyder vi, at du deltager i en brugerevaluering. Vi sletter dit telefonnummer og eventuelle andre personlige oplysninger efter 12 måneder.

Her kan du læse vores brugerbetingelser for rådgivningen for forældre.