Foredrag

Foredrag

GirlTalk holder levende og inspirerende foredrag for både skoleelever, forældre, lærere, pårørende, erhvervsklubber, virksomheder og andre interesserede. 

Jeg var til et utroligt spændende og lærerigt foredrag med Girltalk. Trods alvorlige emner var foredraget fuld af fortrøstning, fordi GirlTalk delte meget brugbare og konkrete input til, hvordan vi - som forældre og nære og perifere kontakter i de unges liv- kan hjælpe pigerne til bedre at balancere deres sted i livet. Det var utrolig stærkt og kan klart anbefales
- Ayoe Anker Lausen, mor til 2 piger

 

Alt for mange piger og unge kvinder ved ikke, hvordan de skal navigere i nutidens komplekse samfund.

 

I takt med de mange valgmuligheder følger også en stor frygt for at mislykkes, og konsekvenserne kan være store. Manglende trivsel, præstationsangst og tilsvarende psykiske symptomer tegner en hverdag for piger, som er faret vild på vejen mod voksenlivet. Det kan være svært at forstå disse piger – og ikke mindst hvorfor de ikke bare har det godt. Både forældre, lærere, pårørende og endda pigerne selv kan føle sig magtesløse og fanget i drømmen om det perfekte liv, som synes så uopnåeligt.

Eleverne melder tilbage, at det var rigtigt spændende, og at de lærte meget.  Det var meget professionelt, og der var i den grad stor tillid og åbenhed i rummet. Jeg vil i den grad anbefale jer til andre
- KLASSELÆRER HELSIGNE REALSKOLE

GirlTalks foredrag handler om netop disse problematikker. Foredragene er oplysende og giver deltagerne brugbar viden og konkrete redskaber til at håndtere de udfordringer, man møder som teenager eller forælder til én.

 

Voksen- og virksomhedsforedragene afholdes af ansatte fra GirlTalks sekretariat og varer 60 minutter. Vores ungeforedrag afholdes af GirlTalks ung-til-ung-foredragsholdere og varer som udgangspunkt én lektion.

 

Booking: Du booker ved at sende en mail til info@girltalk.dk, hvor du oplyser navn, adresse, antal deltagere samt ønsket dato for foredraget. Har du spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på info@girltalk.dk.