Foredrag for unge og skoleelever

"Altid god nok - også uden filter"

Det er ikke nemt at være ung kvinde i dagens præstationssamfund. Mange piger føler et pres for at skulle præstere i alle livets arenaer, og det kan medføre både mistrivsel, stress og angst. I GirlTalks ung-til-ung-foredrag "Altid god nok - også uden filter" taler vi om alle de udfordringer, der kan følge med et teenage-pigeliv.

GirlTalks ung-til-ung-foredrag afholdes af unge kvinder, som alle kan huske deres teenage-år og kan dele ud af både egne erfaringer og faglige betragtninger. Igennem foredraget behandles emner som identitet, selvværd, præstationsangst, grænsesætning samt sociale medier og den rolle, de spiller i pigernes hverdag og følelsesliv.

Foredraget rundes af med en anonym spørgesession, hvor pigerne kan stille alle de spørgsmål, der måtte trænge sig på – og som de måske normalt ikke tør at stille.

Efter foredraget vil pigerne gå derfra med nye betragtninger og redskaber til, hvordan de kan håndtere de udfordringer og krav, de møder som unge kvinder i hverdagen.

Såfremt det ønskes, kan foredragene afholdes for både drenge og piger. Foredraget kan desuden udvides med en workshop-del.

 

Mød foredragsteamet her

Læs flere