Bliv frivillig på SoMe-teamet

Bliv frivillig på SoMe-teamet

I GirlTalk skaber vi et digitalt univers, som unge kvinder kan spejle sig i. Det kan du blive en del af.

Bliv frivillig i SoMe-teamet

Vil du være med til at producere vigtigt indhold på GirlTalks kanaler, som får unges selvværd til at vokse? Så læs lige med her! 

 

Vores tilstedeværelse på de sociale medier betyder, at vi kan give piger rådgivning, viden og inspiration til at håndtere udfordringer i ungdomslivet via alle vores sociale platforme - også når chatten er lukket. Vi vil være det seje pigefællesskab, som man har lyst til at tage del i, hvor vi deler vores udfordringer, hylder hinanden og giver vores viden videre. 

 

Derfor søger vi frivillige til et helt nyt SoMe-team, som kan være med til at producere indhold til både Instagram, TikTok, promoveringen af podcasten og bidrage med artikler til vores vidensunivers på hjemmesiden. Du kan nok ikke det hele på en gang, derfor skitserer vi lige tre forskellige typer, vi søger til SoMe-redaktionen: 

 

TIKTOKEKSPERTERNE 
TikTok er et helt nyt medie for os, og selvom vi så småt er i gang, så har vi brug for nogle frivillige, som har lyst til at være med på vores TikTok rejse. Du behøver ikke at have arbejdet professionelt med TikTok, det vigtigste for os er, at du selv bruger det, ved hvordan mediet fungerer og ikke er bange for at være et af ansigterne på vores TikTok.  

 

KOMMUNIKATIONSEKSPERTERNE 
Kan du lide at producere artikler, guides eller grafiske opslag som giver vigtig indsigt i ungdomslivet? Eller interviewe seje mennesker, som unge kan spejle sig i? Så er du måske en af GirlTalks nye kommunikationseksperter. Vi mangler frivillige, der vil være med til at producere opslag, stories og videoer til Instagram, som også kan bruges på vores vidensunivers på hjemmesiden. Der skal tænkes tværmedielt, og der er ikke et krav om specifik erfaring, så længe du kender og bruger Instagram, godt kan lide at skrive og har idéer til, hvordan vi kan gøre vores Instagram endnu større.  

 

VIDEOEKSPERTEN 
We all know, at video er vejen frem, så derfor har vi selvfølgelig brug for en videotype, der kan fange alt det på kameraet, som vores målgruppe har brug for at se. Formaterne er du med til at forme, og opgaverne varierer fra korte videoer til Instagram til længere kampagnevideoer. Du skal have erfaring i et klippeprogram og kunne tilrettelægge selv, selvom du selvfølgelig får sparring fra os andre på redaktionen.  

Hvis du har kompetencer eller interesse inden for flere af områderne, så er det kun en fordel. Og hvis du har kompetencer, du synes, der mangler i SoMe-teamet, så send endelig en ansøgning vores vej!  

 

HVAD KRÆVER DET?

  • Du skal kunne arbejde i cirka 5 timer om ugen, hvori der ligger redaktionsmøder i. Der er både mulighed for at arbejde hjemme eller komme ind på kontoret og arbejde.
  • Specifik uddannelse er ikke et krav.
  • Udover at få faglig sparring og ikke mindst feedback på alt du laver, så bliver du også en del af en organisation med over 300 frivillige, hvor vi både har sociale og faglige arrangementer sammen.  

Vi søger ikke frivillige på nuværende tidspunkt, men du kan sende en motiveret ansøgning - gerne på kreativ vis, der viser dine skills, til mathilde@girltalk.dk.