#timeoutforpiger

#timeoutforpiger

Odense Håndbold og GirlTalk har indgået strategisk samarbejde om at danne fælles front mod perfekthedskulturen og give unge piger og kvinder en mulighed for at føle sig forstået.

#timeoutforpiger

Odense Håndbold og GirlTalk har indgået et langvarigt samarbejde om Odense Håndbolds initiativ #TimeoutForPiger - et opråb mod perfekthedskultur og forventningspres, der hersker blandt unge piger i sports- og foreningslivet.

 

Næsten to ud af tre teenagepiger stopper nemlig med at dyrke sport på grund af usikkerhed og pres fra både omverdenen og fra dem selv. 

 

Se video

 

Læs mere om kampagnen

Store problemer kræver stærkt samarbejde

 

Det strategiske samarbejde er baseret på Odense Håndbolds initiativ #TimeoutForPiger, som har til hensigt at fremhæve, italesætte og forebygge det pres, som mange unge kvinder oplever, og hertil skabe miljøer, hvor de kan trives uden forventningspres.

 

GirlTalk og Odense Håndbold opfordrer andre sportsklubber og aktører i det danske foreningsliv til at deltage og bakke op om det vigtige initiativ ved at sprede budskabet om #TimeoutForPiger.  

 

Gennem medieeksponering, aktiviteter og flere kvindelige rollemodellers egne fortællinger håber Odense Håndbold og GirlTalk at kunne inspirere og støtte unge kvinder. Håndtegnet og hashtagget #TimeoutForPiger repræsenterer ikke blot problemet, men opfordrer til at skabe en forandring.

Som en DKs førende kvindesportsklubber har vi stor mediebevågenhed, og samtidig kan vores spillere sætte sig ind i det pres, som mange af de unge piger oplever i dagligdagen. Derfor var det helt oplagt for os at indgå et samarbejde med GirlTalk, hvor vi i fællesskab har igangsat en række initiativer, med henblik på at øge trivslen. Allerede nu kan vi sige, at vores samarbejde med Girl Talk er en succes. Over 2 mio. har set vores fælles kampagne #Timeoutforpiger, vi har afholdt +10 arrangementer for diverse foreninger og vi har meget mere i støbeskeen!
- Lasse Honoré, adm. direktør for Odense Håndbold

 

Læs mere om vores andre virksomhedssamarbejder her.

Initiativer på tværs

Odense Håndbold og GirlTalk vil samarbejde om aktiviteter på tværs af håndbolden for at forebygge og sætte fokus på forventningspres. Der vil bl.a. komme årlige events for foreninger og forældre, så sporten kan være med til at danne rammerne om et trygt rum og en kultur, hvor det er okay ikke at være perfekt. Derudover vil samarbejdet inkludere oplæg, workshops og aktiviteter rettet mod trænerne, spillerne og pigerne.

 

Læs mere og støt