Chat med os i dag fra 18:30 - 24:00
Terapiforløb

Terapiforløb

Alle kan have brug for en at tale med. Svære tanker og følelser kan fylde i hverdagen, og de kan være svære at finde rundt i. Hvis du er en pige eller kvinde i alderen 12-30 år, kan du tale med en psykolog eller psykologistuderende fra GirlTalk, der er vant til at tale med en som dig.

Skriv dig op til et terapiforløb

Om terapiforløb hos GirlTalk

Det kan være forløsende at tale med en, som taler i øjenhøjde – hvor sproget og redskaberne er målrettet dig og din situation.

I GirlTalk har vi erfaring med at tale om emner med særlig relevans for piger og unge kvinder, som fx identitet, selvværd, grænsesætning - og relationer til forældre, kærester, venner og skolekammerater. Derudover har vi erfaring med at tale om trivselsudfordringer som selvskade, selvmordstanker, bekymringer om mad og krop, depression, stress og angst.

Vi arbejder ud fra en eksistentiel tilgang, og anvender psykodynamisk, narrativ, kognitiv og metakognitiv teori og metode, alt efter hvad der passer den individuelle klient. Med andre ord tilpasser vi et terapiforløb ud fra din situation og dine behov.

Skriv dig op til et terapiforløb

Pris pr. session á 50 min:

København

  • 300 kr. for samtaler med psykologistuderende
  • 600 kr. for samtaler med autoriseret psykolog

 

Afbudsregler

Afbud sker til den pågældende psykolog på sms eller mail. Ved afbud senere end 24 timer før betales 75 % af samtalens pris. Ved udeblivelse betales det fulde beløb.  

Læs flere

Ventetid

Der er pt mange, der ønsker tider hos os. Overvej derfor at booke en psykologistuderende, da ventetiden her er kortere.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte laura@girltalk.dk.

Psykologer tilknyttet GirlTalk:

Anna Bjerre

Psykolog og Direktør

Anna er stifter og Direktør af GirlTalk og autoriseret psykolog. Hun er mor til fem børn og har mere end 15 års erfaring i at støtte og rådgive unge piger samt deres familier.

Laura Wiwe

Psykolog

Laura er autoriseret psykolog og kontaktperson for terapiforløb i København. Ud over selv at have samtaler giver hun supervision på andres terapiforløb. Derudover er hun underviser og supervisor for frivillige i GirlTalks gruppetilbud.