3 gode grunde til at blive Medsøster

3 gode grunde til at blive Medsøster

Overvejer du stadig, om det at blive Medsøster er noget for dig? Vi har samlet svarene på de tre hyppigste spørgsmål til vores Medsøsterskab her.

1. Hvordan arbejder I med at styrke trivslen blandt piger og unge kvinder?

GirlTalks arbejde bygger på medsøsterskab og på at give alle piger en tro på, at de har en urokkelig værdi, uanset deres præstationer.


Det gør vi gennem målrettede indsatser, der har til formål at sikre, at vi kan møde den enkelte pige lige der, hvor hun er, og med den hjælp, hun har brug for - om det er individuel og anonym online-rådgivning eller en plads i fællesskabet i et af vores mange fysiske gruppeforløb, så er hjælpen at finde hos os. Det gælder også for forældre og fagpersoner, som kan få gratis telefonrådgivning, når spørgsmål trænger sig på.


Foruden vores rådgivnings- og gruppetilbud har vi en lang række andre tilbud til både pigerne og deres forældre.

 

2. Hvordan sikrer I kvaliteten af jeres tilbud?

I GirlTalk sikrer vi kvaliteten af vores arbejde gennem en bred palette af fagligheder, som hver især besidder den kompetence- og uddannelsesmæssige baggrund, der kræves inden for netop deres område. Da vores tilbud spænder fra terapisamtaler til chatrådgivning og fysiske gruppeforløb, er den faglighed, der kræves fra indsats til indsats, forskellig. 


Vores mere end 300 frivillige klædes på gennem løbende uddannelse og supervision, så vi hele tiden sikrer, at fagligheden og kvaliteten af vores arbejde er i orden. Samtidig er vi akkrediteret hos RådgivningsDanmark, hvilket betyder, at vi lever op til de fælles branchestandarder for rådgivningskvalitet.

 

3. Virker jeres indsatser? 

I GirlTalk har vi årligt mere end 6000 samtaler med piger og unge kvinder, som har brug for hjælp og vejledning. Af dem vurderer 91,17 %, at samtalen var hjælpsom.


Også vores fysiske gruppeforløb viser gode resultater. Seneste evaluering af vores gruppeforløb EmpowR for piger i alderen 13-16 år, viser, at:

  • 43,2 % oplever bedre trivsel i skolen
  • 59,4 % har fået det bedre generelt
  • 78,4 % har fået mere lyst til at deltage i nye fællesskaber
  • 37,8 % kommer oftere i skole

 

Bliv Medsøster nu!

 

Se den fulde oversigt over alle vores tilbud her.

Hør, hvordan 13-årige Alberte fik bedre selvtillid og mod på nye fællesskaber efter EmpowR her.