Nyheder

GirlTalk

Nyheder

Kristoffer Eriknauer: Styrken findes i sårbarheden sammen med andre

Kristoffer Eriknauer er ny ambassadør for GirlTalk.

Når skuespiller Kristoffer Eriknauer folder sig ud – hvad enten det er på de skrå brædder i succesforestillinger som 'Arven', når han forvandler sine egne erfaringer med mobning til teater, eller når han bruger sit komiske talent til at producere satirisk indhold på TikTok til tusindvis af følgere, så ligger der et større formål bag. Kristoffer Eriknauer har nemlig valgt at bruge sit professionelle virke til også at sætte fokus på de hjertesager, han brænder for. Derfor har han valgt at takke ja til at blive ambassadør for GirlTalk.

”Jeg har fulgt GirlTalk længe og er rigtig stolt af at arbejde for at repræsentere dem i dag som ambassadør,” fortæller Kristoffer Eriknauer og fortsætter: "Jeg bruger skuespillet og den platform, det giver mig, til at støtte vigtige sager som GirlTalk, der arbejder socialt for at hjælpe særligt unge med at starte samtaler om det, der ikke altid er nemt.”

Styrken findes i sårbarheden
For Kristoffer Eriknauer er det magtpåliggende at bruge sin faglighed og dén opmærksomhed, der er rettet mod ham, til at gøre en forskel, der føles meningsfuld og vigtig. Kristoffer Eriknauer er blandt andet aktiv som foredragsholder, hvor han bruger sine personlige erfaringer til at sætte fokus på emner som mobning og seksualitet. I podcastafsnittet ’Det var talk of the town, da jeg sprang ud’ gæstede Kristoffer Eriknauer i februar måned GirlTalks podcast. Her fortalte han personligt om, hvor afgørende det havde været for ham at kunne tale med andre om sin sande seksualitet og om sine oplevelser med at glemme sig selv for at passe ind og leve op til andres forventninger.

”Jeg har selv søgt og haft brug for et sted, hvor jeg kunne spejle mig i folk, der delte deres historier modigt og ærligt. Jeg tror på, at styrken findes i sårbarheden og i det at opdage, at man ikke er alene derude og ikke behøver at være det. Jeg vil gerne være med til at gribe andre unge, og jeg lover, at jeg vil gøre mit for at imødekomme dem, der søger det,” forklarer han.

Vi er stolte over at byde Kristoffer Eriknauer velkommen som vores nye ambassadør!

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
54 Resultater