Nyheder

GirlTalk

Nyheder

Pil er ny ambassadør for GirlTalk

Artist og sangskriver, Pil, er ny ambassadør for GirlTalk.

Foto: Sebastian Stigsby

Foto: Sebastian Stigsby

Vi er glade for at kunne fortælle, at artisten Pil er ny ambassadør for GirlTalk. Med ambassadørtitlen ønsker hun at bidrage til at udbrede kendskabet til organisationen og være med til at kæmpe for at udbrede de formål og værdier, som GirlTalk til dagligt arbejder for.

"Det føles helt naturligt at støtte en organisation som Girltalk. De er med til at sætte fokus på de ting, der ikke altid er helt nemme i livet - især når man er ung. De er med til at vise, at man ikke behøver at gå og tumle med det alene,” fortæller Pil om baggrunden for at blive ambassadør og fortsætter:

”Jeg har selv ledt efter fællesskaber med mennesker, jeg kunne spejle mig i, og jeg kunne virkelig godt have brugt Girltalk, da jeg selv var teenager. Hvor er det godt, at den organisation findes nu - deres budskab vil jeg meget gerne være med til at sprede. At vi skal turde stille spørgsmål, når der er noget, vi ikke helt forstår endnu, og læne os op ad andre, så vi trygt kan lære os selv bedre at kende. Det er så pisse vigtigt”.

 

Stort velkommen til!

Jeg har selv ledt efter fællesskaber med mennesker, jeg kunne spejle mig i, og jeg kunne virkelig godt have brugt Girltalk, da jeg selv var teenager
- Pil, artist og sangskriver

 

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
54 Resultater