Nyheder

GirlTalk X P3

Nyheder

SALSA II X GIRLTALK X DR P3

I samarbejde med DR P3 inviterer vi til fremvisning af 1. afsnit af Salsa II efterfulgt af en talk med Jonas Risvig, Safina Coster-Waldau, Ingrid Kirstine Bjerg-Raft & Oliver Overgaard.

SALSA II X GIRLTALK X DR P3
I forbindelse med at anden sæson af Salsa udkommer, inviterer GirlTalk i samarbejde med DR P3 til fremvisning og talk ❤️‍🔥 Vi ser første afsnit af Salsa ll sammen, som efterfølges af en talk med de tre skuespillere Safina Coster-Waldau, Ingrid Kirstine Bjerg-Raft & Oliver Overgaard (karaktererne Uma, Kaya & Karl) samt instruktør og skaber af serien - Jonas Risvig. 
Jeg kan, jeg vil, jeg tør

Salsa ll fokuserer på den mere åbne og ærlige samtale om sex. Serien vil bidrage til fortællingen om, at det er okay at nyde og udforske sex lige på præcis den måde, man har lyst til – samtidigt med, det er okay, at det kan være forskelligt for hver og en. Med Salsa skabes et univers, hvor vi kan komme tæt på alle de følelser og tanker, der følger med, når man som ung er ved at finde ud af, hvem man er.

Til eventet vil du lære mere om serien, skuespillerne og skaberen bag.Vi håber, at du vil komme. Forhåbentlig går vi alle derfra med en følelse af empowerment og en overbevisning om, at det er vigtigt at gøre præcis dét, der føles rigtigt for en selv – ligesom Salsa ll’s tagline ’Jeg kan, jeg vil, jeg tør'✨

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
54 Resultater