Sisterhood

Sisterhood

GirlTalks første vidensprojekt, der har givet os viden om den mistrivsel, piger og unge kvinder oplever

Sisterhood, De pressede pigeliv, er GirlTalks første vidensprojekt, der har givet os endnu mere viden om piger og unge kvinders udfordringer på ungdomsuddannelserne og den mistrivsel, de oplever. Med udgangspunkt i pigerne og kvindernes egne erfaringer har vi udviklet og afprøvet en forebyggende indsats, der skal styrke deres trivsel. 

Projektets målgruppe var 15 til 18-årige psykisk sårbare piger, der var i gang med en ungdomsuddannelse og som kunne have gavn af et forebyggende tilbud mod mistrivsel.

 

Sisterhood er finansieret af Ole Kirk’s Fond og etableret i alle fem regioner. Projektets viden blev således forankret i piger og unge kvinders oplevelser over hele landet og resultaterne er landsdækkende.

 

Sisterhood-indsatsen har været afprøvet i Aalborg, Odense, Egedal og København i 2021 som et 8-ugers forløb, hvor der var fokus på samtaler og kreativitet.

Bagom de pressede pigeliv

Hvad kæmper 15-18 årige piger med? Hvad ønsker de af hjælp? Og hvordan skaber man en forebyggende indsats mod mistrivsel uden at gå på kompromis med pigernes egne ønsker? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på i vores podcast om projektet.

Lyt med her

Vi er privilegerede, men der er også et kæmpe pres
- Anonym 15-årig

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt os for at høre mere.

Læs flere