GirlTalks partnere

GirlTalks partnere

GirlTalk har en række vigtige samarbejdspartnere og sponsorere med afgørende betydning for, at vi kan fuldføre vores mission til fordel for piger og unge kvinder i Danmark

Onlinerådgivning

Det Obelske Familiefond har fra januar 2020 bevilget støtte til udvikling, forankring og kvalitetssikring af GirlTalks ungerådgivning - et tilbud til piger og unge kvinder om anonymt at få rådgivning over chat eller sms. Bevillingen har givet GirlTalk mulighed for at udvide rådgivningens åbningstider og sikre at kendskabet til rådgivningen udbredes, så flere piger kan få hjælp og støtte.

#Seriøs

GirlTalk samarbejder med Spar Nord Fonden om kampagnen #seriøst, som sætter fokus på forholdet mellem teenagepiger og deres forældre. Det omfatter bl.a. en foredragsrække til forældre i samarbejde med udvalgte SparNord-filialer samt finansiel støtte af vores ungerådgivning.

EmpowR og rådgivning

Østifterne har støttet GirlTalks arbejde igennem mange år, og de er en vigtig samarbejdspartner på GirlTalks EmpowR projekt, som er støttende samtalegruppeforløb for unge piger. GirlTalk arbejder på at udbrede EmpowR til flere kommuner i Danmark, og det er Østifterne, der har gjort dette muligt. Østifterne støtter også GirlTalks Forældreindsats projekt som lanceres i foråret 2019 samt GirlTalks frivillige foredragsteam.

Sisterhood

Ole Kirk’s Fond støtter vores metodeudviklingsprojekt ‘Sisterhood’, der består af udvikling af indsatser, der styrker 15-18 årige pigers mentale trivsel. Støtten betyder, at vi kan fortsætte med at forebygge mistrivsel hos piger og unge kvinder i samarbejde med udvalgte gymnasier og ungdomsudannelser.

Girls Empower Girls

Samfonden støtter vores ungeindsats ‘Girls Empower Girls’ - et frivilligambassadørteam af unge kvindelige influenter, som i samarbejde med GirlTalk sætter mental trivsel på dagsordenen på sociale medier. Udover at bevillingen gør det muligt for os at drifte og udvikle indsatsen, omfatter den også løbende uddannelse og supervision af ambassadørerne, så vi sikrer kvaliteten af vores arbejde.

Ungerådgivningen

Lauritzen Fonden er en mangeårig samarbejdspartner, som har valgt at støtte driften af GirlTalks chatrådgivning. Denne støtte er betydningsfuld, da det betyder, at GirlTalk fortsat kan sikre, at piger og unge kvinder i Danmark kan få anonym og gratis hjælp til det, der er svært i deres liv.

Ungerådgivningen

Melsen Fonden støtter GirlTalks ungerådgivning - et tilbud til piger og unge kvinder om anonymt at få rådgivning over chat eller sms. 

Virksomheder

Guldsponsorer

Starbucks og GirlTalk starter snakken

Starbucks er med til at sponsorere GirlTalks podcast. Samarbejdet kalder vi "Sammen starter vi snakken". I partnerskabet indgår også donationskampagner i Starbucks' butikker til fordel for GirlTalk samt en intern branding hos Starbucks medarbejdere.

EmpowR-forløb i Egedal

Forlaget Delta har gennem en årrække finansieret GirlTalks EmpowR-forløb i Egedal. Med deres sponsorat kan vi i foråret 2023 fortsat tilbyde piger i Egedal Kommune på 13-16 år vores EmpowR-forløb, der er trygge samtalegrupper styret af frivillige gruppeledere fra GirlTalk.

Pigetanker og støtte til GirlTalks arbejde

Libresse har i mere end 6 år støttet GirlTalk økonomisk. Vi samarbejder omkring besvarelsen af Libresses brevkasse, hvor unge kvinder kan stille spørgsmål om alt fra menstruation til kæresteproblemer. i 2023 har vi udvidet samarbejdet med en række aktiviteter på sociale medier og artikler.

Virksomheder

Sølvsponsorer