Nyheder

Amalie Stender

Nyheder

Nyt samarbejde: GirlTalk & Starbucks starter snakken

Starbucks støtter GirlTalk. I samarbejdet indgår en donation til GirlTalks podcast og en række indsamlingskampagner i Starbucks' butikker til fordel for GirlTalk.

'Sammen starter vi snakken'. Sådan lyder titlen på et nyt samarbejde mellem GirlTalk og Starbucks om GirlTalks podcast, som blev indgået i 2022.

Det er et samarbejde, som Ifølge Michael Hald, Head of Franchise Division i Starbucks, giver rigtig god mening.

- I Starbucks har vi mange både gæster og ansatte, som aldersmæssigt passer lige ind i GirlTalks målgruppe, og derfor har vi valgt at lave et samarbejde med GirlTalk, hvor omdrejningspunktet er GirlTalks podcast. En god samtale starter ofte over en god kop kaffe, og da de vigtige og måske svære samtaler er i centrum i podcasten, så vi en oplagt kobling her”, forklarer Michael Hald og fortsætter:

- Statistisk set vil flere af de unge piger, vi dagligt er i kontakt med, gå og tumle med ting og tanker, som kan være svære at tale om, og første skridt på vejen er at turde åbne op og tale højt om de ting, som fylder i hverdagen, og det mener vi, at GirlTalks podcast er med til at gøre.

Hos direktør i GirlTalk, Anna Bjerre, er glæden over samarbejdet også stor.

- Sammen med Starbucks får vi mulighed for at nå endnu flere piger og unge kvinder, som kan have gavn af at lytte til vores podcast eller måske bare vide, at en organisation som GirlTalk findes. Vi håber, at vi med en tilstedeværelse i Starbucks' butikker og blandt deres medarbejdere er med til at skubbe i retning af, at endnu flere tør starte snakken - også om det, der kan være svært.

I samarbejdsperioden vil det blandt andet ad flere omgange være muligt at donere til GirlTalk ved køb af specifikke drikke i Starbucks’ butikker, hvor Starbucks ansatte også bliver klædt på til at fortælle gæster om samarbejdet.

Er din virksomhed også interesseret i et samarbejde med GirlTalk? Læs mere om mulighederne her.

Flere Nyheder

Her finder du seneste nyt, pressemeddelelser og udgivelser fra GirlTalk


Filtre
Filter nyheder

Vil du vide mere om:

  • Pressemeddelelser
  • Publikationer
  • Nyheder
53 Resultater